Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tajska-Letalski karti

Tajska-Letalski karti

Nujno!
Zaradi neodložljivih obveznosti prodam 2 letalski karti Munchen-Bangkok-Munchen (trajanje 22 dni)
Odhod: 05.03.05 Vrnitev: 27.03.05
Cena: 300.000 (150.000 na karto)

Info: 041-786-721

Oprosti zakaj hočeš za karto 150.000 ko pa pride 136.900 ajde nj bo 137.000 da bo okroglo? Lp

navadna fora…

Živjo!

Bobomar kaj lahko poveš pri kateri agenciji pride karta do Tajske 137.000? To verjetno brez taks?

hvala

lp

urska

Danes je na Odklopu cena pač 137.000 (hvala bogu), jutri bo pa mogoče že 160.000. Tako je to pač z last minute kartami.
Jaz sem jih dobil za 150.000.
Kaj čmo!

Ne draga Urška 137.000 pride karta z taksami. Pri vseh kartah so v končni ceni že vključene vse letališke takse in zavarovanja!
Karto dobite po pošti, v primeru da je do odhoda manj kot 10 dni, pa jo dvignete na letališču.

Pa lep pozdrav!

Trenutno je za tajsko najbolj ugodno kar iz Graza, z Swiss.Brez taks 490Eurov.
Z taksami tu nekje 135k.(nisem siguren koliko so takse, sam ziher ni vec)

zivjo!

no jaz sem namreč ravno včeraj malo spraševala za karte in so full drage!
Za veljavnost dva meseca- konec aprila pridejo karte okoli 180.000 sit….kam pogledam za tele poceni karte, kar na spletno strano stran od swissa?…ali so te karte last minute, ker potem to niso zame?
Hvala za katero koli informacijo

urska

Pojdi na stran http://www.odklop.com/ in tam najdeš cene letalskih kart skoraj za čisto vse destinacije sveta.

Lep pozdrav

Ja hvala..

lp

urska

Od swissa, sem nasel to ceno na http://www.restplatzboerse.at , samo te cene so vse brez tax, karte pa ponavadi veljajo do 1 meseca.Ce hoces karto, katera ima veljavnost vec kot mesec, bo ziher drazja,
samo ziher manj kot 180k, zna pa hitro priti na 150k.Poleg tega je razlika ce letis iz Graza, in ne iz Munchna.Saj je transport do Munchna ni zanemarljiv strosek.

gregor,
ce si ti dobil karto po 150000 sit se ne pomeni da jo bodo drugi tudi kupili od tebe po tej ceni.posebej se zato ker je danes komaj 130000.ce se imas karto ti jaz obe kupim za 200000 sit in dobis gotovino v enem dnevu
ce si za se javi
pstezko verjamemm da bo kdo dal vec
lp

Že prodano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close