Mejni prehodi
1. februar – mejni prehod Starod ob 02/30 . Na vseh prehodih so gorele rdeče liuči , na enem pa nobena . Prvi moment sem mislil , da je meja zaprta . Policaj v kabini se zbudi in na moje vprašanje , če je meja zaprta se odzove zaspano , nejevoljno in osorno obenem , z vprašanjem zakaj tako sklepam . Ko mu povem da zato ker ni nikjer zelene luči mi odgovori precej zadirčno da zato ker jo nima kdo zamenjat ker je pregorela . Drugi še lepši primer je mejni prehod v Sečovljah ko , če greš na ogled solin moraš čez mejni prehod , čeprav ne greš iz države in ko se vračaš prav tako , pa še kolona te čaka in da je mera polna se moraš zopet legitimirati .
Sprašujem se kje in kdo smo , ali smo res v EU , ali naši GOSPODJE res delajo na tem , da bo nekoč življenje lepo in da bomo vsaj vedeli v kateri državi živimo . Odgovarjam pa si prav tako sam .
“Našim gospodom ni treba delati ničesar saj drugi delajo zanje in tisti drugi smo si sami krivi ker smo jim z volitvami to omogočili . GOSPODJE pojdite se SOLIT .
Forum je zaprt za komentiranje.