argentina poleti
cao!!!!!
jaz se ze veselim poletja, ker me tole sonce cist vznemirja in vsake toliko popelje nekam dalec….padla je ideja, da bi sla v argentino poleti- moj cimer bi mi lahko zrihtal ZASTONJ prenocisce pri njegovih kolegih, ki zivijo v Buenos Airesu!!!! tako, da kandidati- javite se- in bodite resni, ker ce se bomo zmenili se je tega treba drzati- ce ne zaradi gostiteljev s katerimi bi se moj cimer dogovarjal!
imejte se neizmerno lepo!
pa pa- cakam na vas odgovor:)
ja…u bistvu je stvar taka, da je padla ideja ta teden! zdej morm it v knjiznico po lonley planet in si pogledat kaksne so cene v argentini, treba je pogledat kok stane letalska karta- kera je najcenejsa varianta! jz upam da bi sla za ksn mesec (najmanj)!
kaj bi tm poceli? draga pia ce pa tm ne ves kaj bi pocela….!(plesanje argentinskega tanga po ulicah recimo)
lepo se imej!
pa pa
cao!
u bistvu je ideja podla ta teden tko da je vse se v povojih- najprej mora cimer kolege iz Argentine vprasati kako pa kaj, treba si je mal pogledat lonley planet, se pozanimat o cenah (da okvirno znamo racunat kok bi zadeva prsla), pogledat kok stanejo letalske karte….skratka lohk se dobiva na pijaci: 051 332 711 (eva)! drgac bi sla pa po mojem v juliju za ksn mesec (upam, da tud vec- bomo vidl)
pa pa- bodi nasmejana
Tut mene že pošteno vleče v Argentino, bivanje pa tudi pri frendih;)
Trenutno se letalske karte gibljejo med 160-220 sit, odvisno kolk časa traja povratna. Z Iliriko je trenutno let s taksami vred 220 SIT, povratna traja 1 mesec. Se pa da na trajnik vzet, kar je super, čeprav zaračunajo okrog 9% obresti.
Planiram pa it za najmanj 1 mesec;)
Lahko me kontaktirate na mejl,
saludos
sla bi kaj jaz vem- avgost, september! mislila sem ze da bi sla ze kar julija, samo sem igotovila da financno ne bo zneslo! tko da je treba julija se mal delat:(
kok misls bi prslo za 1 mesec- po mojem da je treba racunat na kasnih 300 000 sit. sam kokr sm se pozanimala je hrana ful pocen, bivanje tud… sam letalska je en jajc k ful nanese!
no sporoc kok si zainteresirana pa kdaj bi sla!
pa pa
(a znas spansko?)
O Maja:)
Sem malo čekirala za letalske karte pri STA:
http://www.sta-lj.com/destinacija.php
Te cene so brez letaliških taks, tako da je v bistvu skoraj isto, če jih kupiš kje drugje. Je pa res da te trajajo 12 mesecev, tko da na čas nisi vezan;)
Meni v bistvu še najbolj paše na izi varianta, si lepo tam, ogledaš si kar ti paše in kadar ti paše, nekako kot da živiš tam, hodiš okrog, greš na kak žur ipd..Pa ve?
Maja 2;), kdaj bi pa ti šla?
Še tole, je sicer dražje, varianta je pa zanimiva;p
http://www.sta-lj.com/stran2.php?levi_meni=letalske_karte&sta=8&akcije_kart=1&forum=1
-Gledala sem konkretno Ljubljana-Buenos Aires-Lima-Kingston-surface-Havana-Cancun-surface-Mexico City-Ljubljana
Kdo ve, če se take zadeve sploh splačajo?
Lp,
Maja
ja tuki sm mislila 300 000 z letalsko vred- sm eno vprasala za mnenje k je bla lih kar v argentini in je rekla, da je to cist realna vsota.
zdej ne vem a si mi ti tok sporocil poslala- kr so namrec same maje- al pa je nekaj narobe s stranjo- drugace pa sori kr si mogla tako dolgo cakati (nimam doma neta).
pa pa
dej poklic me da greva na pijaco (in se ornk pogovoriva)-051 332 711
Evci, tuki sva 2 Maji;) Ja sej jst sm bolj na glas razmišljala o tisti varianti, drugače je to too much draga fora, žal:/ O trekingih pa sploh nisem razmišljala, jaz seb tako bolj za na izi si ga vzet narejena;)
Telefona pa trenutno nimam, bom pa kmal neki zrihtala;) Javim čim dobim novo cifro in to.
Btw, jst takole “sanjam” vsak dan:pp
Lp, jaz imam poleti casa na pretek.
Kolk sta stari?
jz sm 21.
mejl: blazvovk21@yahoo.com
cao!
ja hudo!!! jz bi u bistvu sla tm konc avgusta, septembra, zarad tega kr se takrat zacne plomlad. jz mam drgac 20 let.
ajde- moj mail naslov jazzy_girl555@hotmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.