Najdi forum

PAŠMAN

Nisem še bila tam,letos pa se odločam med krajema Ždrelac in Mrljane.Če je kdo že bil tam,bi lepo prosila za par podatkov da bo odločitev lažja.Hvala

Jaz sem bila v Ždrelcu. Je lepo, domačini so prijazni, tam je tudi most, ki povezuje pašman in ugljan in se skoz kaj dogaja, lahko vidiš zanimive ladje, ki grejo tam odspodi na odprto morje. Ko sva midva bila, se je ena jadrnica prevrnila, ker je bila previsoka, drgač je maš plažo čist zraven(odprto morje na eni strani, pogled proti zadru na drugi), ena plaža nama je bila posebej všeč, ker je bila mivka v vodi, čista voda pa velik školjk. Drgač pa sam otok ni za žur, je en diskač, ni tolk štantov, da bi se ful sprehaju zvečer, kot drugje, je vse bolj umirjeno. Odvisno od tega. kaj si želiš. Jaz sem zagovornik, da je treba vse obiskati, tko da ti priporočam, ker je to še nekako neokrnjen del narave na Hrvaškem.

Lepo se odloči!

lp

Zivjo!

Moji kolegi so bili v Mrljanih. povem ti lahko, da so pripovedovali tako zanimivo, da so se mi kar sline pocedile. V glavnem mivka povsod zunaj in znotraj, baje je super, ker je polno školjk in sonce vseskozi pripeka, saj ves je le otok in prakticno grdega vremena ni. Po moje je super in eno in drugo, sploh ce si za zabavo:)

Lp, Chila

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close