Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Iščem sopotnico za Kubo

Iščem sopotnico za Kubo

Iščem sopotnico za 3-4 tedensko potovanje po Kubi za konec meseca januarja in začetek februar.

Moj email: gbarbara@email.si

Ej!
a,lahk poveš se mal o vsem-kako greš pa dugo…

…tu je še moj email

Prosim pisi mi na email. Js bi res rada sla na Kubo. Stara sem 24 let. ti? Koliko ocenjujes stroske?

haj Maja, jaz sem se ravno vrnil iz Kube in se spet odpravljam začetek februarja, ostanem dva meseca, torej februar in marec
svetujem ti da tudi ti počakaš vsaj do prvega februarja, saj je december in januar na kubi visoka sezona in je vse dvakrat dražje.
skratka, sem za skupinsko potepanje, moj mail je cubaslovenia@yahoo.com

ne vem ali je to pomembno, vendar kubo dobro poznam, šestkrat sem že bil v zadnjih 3 letih

lp Alan
javi se

Ojla vsem !

Tudi jaz sem že bila na Kubi…pa me itak še vleče… Bis e vam tudi pridružila!
Terminski mi tudi ustreza januar.
LP!

sem že javila “manijaku”, da sem tudi jaz za.. ves čas sem na lovi za kartami, z odhodom 1.feb.. pa nekje 3 tedne. me veseli, da sem našla nekaj interesentov, ampak se kar malo že mudi..
moj mail: nat_natalis@yahoo.com

natali, pisi mi na moj mail cubaslovenia@yahoo.com ter prilozi svojo telefonsko stevilko, lp.
hvala

Po mojem se še ne mudi za karte. jaz & 2 kolega gremo nekje konec januarja, pa še nimamo nič urejeno. se vidimo

tudi jaz še nimam nič urejeno. mudi se le v smislu, da se dejansko odločim za destinacijo. saj veš, pa na lov za informacijami. najprej mora bit v glavi dorečeno, da se lahko začnem veselit 🙂

za sonnyja: Niko, a si to ti?

Hi!

Tudi jaz imam v planu iti na Kubo v mesecu rebruarju in iščem sopotnike. Če se bo šlo bi se rad pridružil. Kdo je glavna kontaktna oseba?

Lp,Damir
damir.skraban@gmail.com

6 krat v zadnjih 3 letih. Si pa res obupan. Kaj si ne moreš najti babe v Sloveniji, da hodiš na cheap Kubanke??

LP
CASTRO MA VAS RAD

ej CASTRO, daj še eno tako napiši, pa se bova osebno srečala.

Castro,
– Eliana je skrajno prijazna in poštena gospa, ki skuša slovenskemu turistu pomagati po najboljših močeh, namreč v poznih večernih urah sem potrkala na njena vrata v upanju da bo imela prosto sobo, žal jo ni imela in je zavrtela 5 telefonov in mi zrihtala place za spat in isto sem plačala 25$ kar je normalno za sezono.
– pes ni privezan na hladilnik…haha ta je pa dobra, sem se celo nasmejala
– hrana- človek na Kubi si bil kaj si pričakoval Dunajski zrezek, mene je prav lepo postregla

Kar se pa tiče tvoje izjave kokrat in zakaj se ljudje vračajo na Kubo pa sigurno ni na mestu.

1. to sploh ni tvoja stvar
2. očitno so bile cheap kubanke tvoj razlog obiska Kube
3. tudi jaz se vračam na Kubo, pa sigurne ne zaradi seksa…ker ti Kuba ponuja veliko drugih stvari, ki jih tukaj ni…
4. Alan hvala…..vsi ki potujete na Kubo, kar veselo po nasvet k Alanu in po pomoč k Eliani.

Tina

ojla,

Ma Alan sej ti nimaš časa se s takimi srečevat…..ti si raje zame najdi čas da te odpeljem na pivo!!
:))

Tina

veš kaj Zaja, da en pljuva po Kubi, to je ok, pač vsak ima pravo na svoje mnenje. Lahko razvijemo debato. Pa če smo že pri temu tudi jaz ne trdim da je na Kubi vse idealno, tudi sam sem kritičen do negativnih pojavov,ki so na Kubi prisotni, tako kot vsepovsod. Tisti, ki so brali moje potopise so se lahko prepričali da sem obdržal zdravo dozo objektinvosti in tudi kritiziral marsikaj na Kubi.

Da bo pa en, ki me niti pozna ne (vsaj ne da bi jaz vedel) na enem javnem mestu kot je forum (in internet je tudi medij, tako kot televizija ali radio) meni govoril koga naj bi jaz fukal (Eliano, ki bi mi po letih lahko bila mama) ali zakaj jaz hodim 6krat na Kubo, v smislu da si v Sloveniji ne morem najt punce (“babe”, pravi Castro), to pa ne. Zato pravim, še enkrat naj me omeni, mene osebno, v kateremkoli kontekstu, ga bom že poiskal.

Baj d vej, tisti, ki me osebno poznajo, vedo ali sem jaz v Sloveniji imel punco, katero, kako je izgledala in kakšna je bila. Mene je moja punca, ko sva še hodila, 2 krat pustila na Kubo brez problema.
Da gre marsikdo na Kubo zaradi seksa, ni moj problem. Jaz grem zaradi večih motivov, predvsem pa zaradi tega,ker se tam počutim doma (po cca tristo preživetih dnevih sem si tam ustvaril en krog prijateljev), ker govorim jezik, ker mi je tam toplo, ko je tukaj zima (poleti še nikoli nisem bil na Kubi) in lahko bi še in še našteval, pa se mi sploh ne da.

Hej, Kubanc. Iz do sedaj napisanega sem razumel, da si ti tisti Alan, ki je zadnjič enkrat na travelu jokal nad usodo izvoljenega hrvaškega naroda.

Če še nisi opazil, v Sloveniji se problemi ne rešujejo z grožnjami – “če me še kdaj omeniš, te bom poiskal!”

Nič nimam proti Hrvatom, celo nekaj prijateljev imam med njimi, vojno delat pa le pojdi raje domov…

Aja, pa še to. Nikoli nisem skrival svoje identitete, tako da boš mene z lahkoto našel. Tu ti pa ne bom več odgovarjal.

lp

bv

lej s tabo nimam nič in nobenega problema.
kako bi pa ti reševal zadeve če bi ti nekdo pisal na forumu da kako si beden ker ne moreš najti ženske v Sloveniji ali da se seksaš s 55letno kubansko gazdarico?
kaj bi mu poslal pisno prošnjo da naj neha s takimi, s koleki notarsko overjeno?

skratka, ti se kar zase brigaj, pa tudi to kar si napisal da mi “tukaj ne boš več odgovarjal” naj kar obvelja. kar mam pa jaz za uredit s Castrom pa ni tvoja stvar.

A ni to brezveze, na eni strani šovinizem, na drugi strani agresivnost.
A ne veste : vsakega zaboli najbolj tam kjer ima rano.
Če bi na take in druge nesmiselne, provokativne, nesramne komentarje (probali) odgovarjat duhovito, z več humorja, vam jih tisti ne bi več pisali. Bi izgubili moč. Naslajanje nad omaleževanjem drugih.

Tu na teh popotniških straneh je med “popotniki” zaslediti tega preveč!
Upam da le teh ne bom srečal ( .. ) na svojih potovanjih.

AlEn,

sploh ne vem kje maš ti problem. Prvo ful navijaš za ustaše, da ne rečem, da tam delaš, torej delaš za njih in pol serješ po slovenskih portalih in nateguješ slovenske popotnike, ki ti nasedajo.

Upam,da ti bom naredil dobro reklamo in da te bodo končno spoznali v tvoji luči.

Sploh se ne bom več s tabo ukvarjal, vendar če boš še vedno nenormalno navijal za Kubo in pisal neresnico pol se pazi.

CATRO TE MA RAD

huh, me je zanimalo kako se odvija iskanje sopotnikov.. pa upadem v eno nepricakovano situacijo.

upam, da ste tukaj zakljucili, ker mislim, da nikomur ni v interesu, da se o cemerkoli tukaj, javno, prerekate/mo. vem, ena osebna zalitev in hitro se nadaljuje… pravzaprav pa se sploh ne bi smelo zgoditi, da bi nekdo dal povod v tej smeri. mocno upam, da tem recem ne boste vec dajali besed

resno me pa zanima- ali bo februarsko/marcevska ekspedicija speljana? kot nekateri veste, jaz za “ta vlak” nisem kupila karte

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close