Najdi forum

Terme Rogaška

Ta vikend bodo padle toplice v Rogaški pa me zanima ,če je bil že kdo tam?Kako je blo?Predvsem pa me zanima kake so savne?
Hvala! 🙂

Jaz sem bila tam lani aprila. Nastanjena sem bila v hotelu Sava. Moram priznati, da sem bila pozitivno presenečena tako nad njihovo prijaznostjo, ustrežljivostjo kot tudi gastronomsko ponudbo. V tem hotelu imajo sicer manjši bazen s termalno vodo, zato pa so toliko boljše savne (turška, finska), tapedarium. V hotelu je tudi Wellness program, kjer ti ustrežejo kot si lahko želiš le v najboljših sanjah.
Imej se lepo!

Jaz sem bila tam predlani jeseni, tudi v hotelu Sava – vse OK, samo nikoli več tja za vikend. V četrtek je bilo super, v petek popoldan pa gužva v bazenu, v savno sploh več nisem prišla – sta pa le dve manjši savni in tepidarij, nič posebnega, razen, če niso od takrat česa dodali. No, mogoče ta vikend ne bo takega navala, uživaj, kar se da!

LP, M

s punco sva vidla ponudbo Hejj za hotel styria in šla za božični vikend in je blo fajn.. do riviere sploh nisva prišla v dveh dneh ampak sva kar v donatu plavala in bila v savnah .. imajo turško, infrared in dve finski.. skupni prostor je presvetel, a za brat knjigo tolk boljše. hrana je ok.

za en vikend – perfekcija 🙂

ne vem kaj naj rečem , bolj podn toplic od rogaške ni.zakaj ne greste na skupne bazene.je treba doplačat!

in hvaljenje hrane po hotelih.

dragi moji, že 7 let delam profesionalno v turizmu , če če bi vse lepote turitistov dal na vago , bi zlagal že veliko ton!

hrana je standardna, iz konzerv.vzami ali pusti.
odnos zaposlenih : standard
osebni pristop : ga ni !

imamjo pa ga v topolšici , kjer poleg konzerv ponujajo tudi hotelsko narejene jogurte in domače sadje.driska pa je kljub temu.in v radencih , zlasti v hotelu jeruzalem v ljutomeru.

zato ne ponavljte kližejev in ne prepisujte iz turističnih prospektov.raje kakšno povejte v kakšnem stanju je park v rogaški.ep čas ga sploh niso vzdrževali.

najnižja oblika turizma je industrijski turizem.ko se termalni centri privatizirajo.

glede parka-sama sem doma v bližini in morm reč,da je zelo lepo urejen,zdaj so celo mal prenavljali.

Vsem najlepša hvala za vtise in nasvete!S punco sva se imela kar fajn!Bazeni in savne so bile super je pa res da se vse vrti samo okoli tega in če nisi vajen bit samo na enem kraju…!Kar se tiče hrane sem bil zadovoljen in mislim da kar dobro poskrbijo za goste! Skratka ocena od 1-5 bi dal 4!
Se enkrat hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close