Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Grčija Julija senca

Grčija Julija senca

Lep pozdrav.Letos sva se z ženo odločila,da bi mogoče enkrat namesto v dalmacijo odšla letovat na Grške otoke,pa me zanima iz vaših izkušenj,kje bi lahko pričakovala na plaži ali v bližini nje vsaj malo sence?

Samos velja za enega najbolj zelenih grških otokov, zato se najdejo tudi plaže porasle z drevesi, več jih je na zahodu in JZ otoka (po mojem mnenju tudi najlepše na otoku), vendar tja naše agencije ne vodijo, zato pride v poštev najem avtomobila.

Pozdravljen!
Kefalonija in Lefkas slovita po zelo lepih plažah in tudi zelo zelena otoka sta. Se pa pridružujem Niku, ki ti priporoča Samos. Sicer pa so tako ali tako vsi grški otoki zelo lepi. Svetujem ti, da se oglasiš na Intelekti, kjer imajo zelo lepo izbiro grških otokov in na koncu sploh ne veš katerega bi izbral.Pa še zelo ugodne cene imajo…
LP

Da so vsi grški otoki zeleni???????????????

Rodos je zelen, ko pa iščeš drevo na plaži – ga ni. Kos enako. Santorini – komaj najdeš bilko, kje šele drevo. Ampak čar je v tem, da tudi če ni dreves, ni vročine, je suh zrak in ves čas vetrovno. Zato jaz nisem pogrešala dreves, niti nisem imela alergije na sonce (na Hrvaškem jo dobim takoj), tudi vročina je bila čisto znosna.

Ko greš na plažo je dežnik + 2 ležalnika kar obvezno, to kar računaj. So pa taki sončniki, da žarki ne morejo skoz.

Vsak otok je svet zase!

Nihče ni napisal, da so vsi grški otoki zeleni, ker to sploh ni res. Malo bolje bi si morala prebrati. Napisala sem samo, da so vsi grški otoki zelo lepi, vsak pač po svoje in res je tako kot si napisala, vsak otok svet zase in vsak otok ima svoj čar. Sama sem jih že zelo veliko obiskala, nekaj pa jih še bom.
Lep pozdrav

se strinjam z Nikom, čeprav sm bla jaz lani na Samosu julija in me je skor ocvrlo-noro močno sonce, kljub senci! je pa čudovit otok…

Samos – hotel Princessa. Miren hotel, lep zalivček z delno naravno senco, veliko ležalnikov s senčniki.
Potovali z Intelekto.

LP, Nika

Mi smo bili na Krku in po pravici povedano se ne spomnim da bi bilo kaj pretirano veliko sence (blizu obale)!
Razen seveda V senci Bambusovih streh v lokalih! 🙂 Senco sem tudi jaz iskal vendar mi je bila edina ”senca” sončna krema z malo višjim faktorjem!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close