Grčija Julija senca
Pozdravljen!
Kefalonija in Lefkas slovita po zelo lepih plažah in tudi zelo zelena otoka sta. Se pa pridružujem Niku, ki ti priporoča Samos. Sicer pa so tako ali tako vsi grški otoki zelo lepi. Svetujem ti, da se oglasiš na Intelekti, kjer imajo zelo lepo izbiro grških otokov in na koncu sploh ne veš katerega bi izbral.Pa še zelo ugodne cene imajo…
LP
Da so vsi grški otoki zeleni???????????????
Rodos je zelen, ko pa iščeš drevo na plaži – ga ni. Kos enako. Santorini – komaj najdeš bilko, kje šele drevo. Ampak čar je v tem, da tudi če ni dreves, ni vročine, je suh zrak in ves čas vetrovno. Zato jaz nisem pogrešala dreves, niti nisem imela alergije na sonce (na Hrvaškem jo dobim takoj), tudi vročina je bila čisto znosna.
Ko greš na plažo je dežnik + 2 ležalnika kar obvezno, to kar računaj. So pa taki sončniki, da žarki ne morejo skoz.
Vsak otok je svet zase!
Nihče ni napisal, da so vsi grški otoki zeleni, ker to sploh ni res. Malo bolje bi si morala prebrati. Napisala sem samo, da so vsi grški otoki zelo lepi, vsak pač po svoje in res je tako kot si napisala, vsak otok svet zase in vsak otok ima svoj čar. Sama sem jih že zelo veliko obiskala, nekaj pa jih še bom.
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.