Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kateri grški otok izbrati

Kateri grški otok izbrati

Sva bodoča mladoporočenca. Rada bi v mesecu juliju uživala vsaj 10 dni… v romantičnem, čimbolj naravno prijaznem otoku v Grčiji…. Otok ljubezni …. naj bi bil Samos… Lesbos je čaroben…. Lefkas… najbolj divji…
Rada bi bila v miru, a ne preveč izolirano, sva nudista in bi rada imela kak kotiček za take naturistične podvige… Bi si šla tudi kaj ogledati seveda….
Kako se odločiti? Predlogi????

Naj mi lastnik fotk ne zameri ampak mogoče boš izvedela kaj več o Lefkasu:

Kakor sem gledala ponudbe slovenskih agencij bi bil mogoče Lefkas (na googlu išči pod Lefkas Lefkada, da bo več zadetkov) res za mladoporočence. Jaz še nisem bila, imam pa v planu, tako da sem že kar dovoj prebrala in presurfala. Sicer ni nobenega govora o fkk, boš mela pa čist majhne tange, zgoraj brez je pa itak dovoljeno.

Vsi ostali otoki se mi zdijo bolj turistično oblegani, vsaj kjer sem bila jaz.

Še nekaj linkov o Lefkadi, če te zanima:

O, Lara!
Si se potrudila…
Rada bi slišala kaj o osebnih izkušnjah. Kje si pa ti bila v Grčiji?

Meni so všeč grški otoki, ki so bolj goli, zato mi je bilo na Santoriniju najbolj všeč – ima tudi dostopen vulkan. Potem Kos, kjer se gre lahko na sosednji otok, kjer je tudi vulkan. Bila sem še na Rodosu, ki je pa tudi zelo lep in mi je ostal v lepem spominu. Če te kateri zanima in še kaj ne veš – vprašaj.

hojla, midva s fantom sva bila lani na samosu; če so ti všeč bolj zeleni otoki (kot so hrvaški), ti bo samos lep…nudističnih plaž nisem “zasledila”, si jo pa narediš, če rentaš avto, ker je ogromno plaž na samem (če bosta šla julija, avgusta nujno vzemita sabo senčnik! ).

Samos je res zelo lep otok. Drugače pa je v Grčiji nudizem “prepovedan” oz. ni uradno priznan. Tako, da kakšni divji kotički nudistov ne ogrožaja, na ostalih plažah pa nezaželjeno.

Tako kot je rekla Kara, luškan otoček in miren. Poleg letališča je ful dober hotelček v gozdičku so sobice z malo kuhinjsko nišo, vendar vso hrano imaš v hotelu. Tko kot ena primorska vasica je….ful simpatično. a žal imena ne vem.

Lepo potujta!

En zanimiv link o nekaterih grških otokih:

Punce hvala… zbrala sva Samos!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close