Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice na morje z majhnimi otroki

na morje z majhnimi otroki

Smo družina s tremi majhnimi otroki ( 4 in 4 in 7 let) in vsako leto letujemo kje na hrvaški obali v apartmaju. Radi obiščemo apartma, ki ga je kdo že videl, saj zaradi otrok vedno potujemo tja, kjer je že preverjena destinacija. Za letos pa nimamo nobene ideje. Zato prosim , da nam svetujete primerno in cenovno ugodno destinacijo, ki bi bila primerna za otroke ( peščena ali prodnata plaša, apartma ob morju, apartma za 7 oseb – potujrmo še z eno družino z majhnih otrokom-, ne preveč star apartma in seveda ne predrago.) Nismo zahtevni, vendarle pa je udobnost, predvsem zaradi otrok zelo pomembna.

Lep pozdrav

Miška,

a tamaladva sta oba 4 leta a je en 4 mesece?

Sta dvojčka stara 4 leta( se opravičujem za nejasnost).

Lep pozdrav

Miška,

mislim da pri otrocih 4 in 7 let je udobje bolj za starše, verjemi mi (iz lastnih izkušenj) da bi otroci veliko bolj uživali v kakšnem šotoru kot pa v aparmaju…

Saj mislim taklp

Mislim, da tudi starši gredo na dopust.Prav lepo si predstavljam z baterijo trikrat na noč na wc.
Sem poskusila tudi to ………in jih vpisala k tabornikom. Na dopust pa gremo, da je prilagojeno otrokom, ampak tudi malo komot za ostale.

mi hodimo že peto leto na hrvaško otok čiovo blizu trogira.fantastika.strisobno stanovanje (dve spalnici z zakonsko posteljo,dnevna soba z raztegljivim kavčem,kuhinja,velika terasa,50 m do plaže).Samo plaža je betonska oz. kamnita.za peščeno plažo se je potrebno pa z avto peljat 10 min
mi smo štirje odrasli in pet otrok (6,5,3,3,2 leti) pa je dovolj prostora.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close