Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Neum s triletnikom

Neum s triletnikom

Zanima me, če je že katera (i) od vas letovala v Neumu s triletnikom ali mlajšim otrokom? Kako ste potovali tja, kje ste bili nastanjeni, kakšni so vtisit?

Sima

mi smo se v Neumu samo ustavili na poti na Korculo in mi ni bilo nic kaj vsec tam. Prevelika guzva in umazano morje v zalivu.

in veliko kapacitet je na hribu, kar pomeni, da tovoris vso prtljago iz plaže še navzgor v hrib.

Sicer pa je plaza primerna za male otroke (ce voda ni umazana).

lpM

Moja bivša sodelavka je bila tam pred leti z družino, hčerkica je bila takrat še majhna …….in je rekla nikoli več! Jim ni bilo všeč, hrana ni bila dobra, morej tako tako……..skratka ona je uporabila izraz: kot bi bili na divjem zahodu.

Mogoče ima katera boljšo izkušnjo……ti bodo že napisale.
Mi smo šli samo skozi,ko smo šli v Dubrovnik………..vse je strnjeno, nabasano……nam prvi vtis ni bil všeč.

Srečno pri izbiri! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Jaz sem bila v Neumu, v hotelu Sunce predlani in mi je bilo všeč. Morje takrat ni bilo umazano, na plaži je bila gužva (kje pa je ni ), hrana pa mi je bila zelo dobra. Za večerjo si imel vedno na izbiro 4 -5 menijev, bil pa je solatni bife in bife s sladicami.
Osebje je bilo zelo prijazno in pri večerji sploh ni bilo problema, če sem želela kaj od drugega menija (namreč ne jem mesa).

Edino kaj me je motilo, ogromno je stopnic.

Lp, Maja

pozdravljeni!

Mi smo lani bili v NEUMU s dvoletnikom, pa bi rekla, da nikoli več. Prava ciganija. Sob sploh niso sesali, posteljnine niso menjali, če nisi sam slekel dol in vrgel v tuš kabino in podobne stvari. Kas pe se tiče hrane; mali je po štirih dneh začel bruhat in je imel drisko, jaz en dan ksneje, mpž pa zadnji dan ko smo šli domov, tako, da smo vsake pol ure nazaj stali in je bruhal in imel drisko, še nikoli v življenu mu ni bilo tako hudo kot takrat. Pa tudi na eni strani je bilo na drugi strani pa še hujši kot pri cihanih. Se ne splača, čeprav ni drago, ampak verdno pa tudi ne.

Pa dobro izbiro.

Galea

Tudi jaz vam Neum odsvetujem, čeprav sem bila tam samo na izletu za en dan. Neum je danes daleč, daleč vstran od tega, kar je včasih bil. Pred Neumom imate Klek, je lepše in primernejše za otroka, čeprav je v bistvu “samo” turistično naselje. Sicer je pa tudi Neum “umetno” mesto nekdanjih elit.

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close