Najdi forum

Habakuk

Zanima me, ali je bil kdo v termah Habakuk. Ali ima lepo urejen savna center in kopališča in kakšen je hotel, osebje?

hotel izgleda super (tudi super drag :), lega res odlična, ker je ob smučarskem stadionu.

bazeni so OK, en večji bazen z raznimi burbli, masažami,ipd. Voda je čista, imajo redne kontrole, gužve ni nikoli. Ne moreš pa to primerjati po velikosti npr. s Čateškimi toplicami, Žusterno ali Bernardinom. In savne so lepo urejene.

Osebje je prijazno, vsaj do nas mariborčanov, ki se hodimo samo tja kopat in na fitnes.

LP

maribor je zakon, ni kaj, in 10 slovencev bo srečnih, ko jim bo master card poslal dopis za brezplačni vikend v dvoje v termah habakuk.seveda pisec omenjenih vrstic ne bo med srečnimi.bo pa poslušal cd skupine rem http://www.city-on.net

ker mi trenutno ne kaže drugega kot delati, 7 dnevni dopust pa je za mano , bom o termah habakuk še razmišljal.to niso prave terme -mariborčani – kakšna voda je tam.mislim da navadna, segreta , saj na njihovi strani nikjer ne piše da je termalna.

ko smo že pri termah , najceneje je v hotelu jeruzalem ** v ljutomeru , letos ne bo več kot 6 jurjev za pp , plus kopanje banovci , naslednja cena za samske 11 jurjev toplolšica.naslednja 13 jurjev zreče , dobrna , naslednja 15 jurjev vsi ostali.

če ostanete najmanj 5 dni !

habakuk 25 jurjev pp na dan !

koliko dvd nedeljskega ali mae je to ?

moj 7 dnevni dopust v kranjski gori kjer imamo družinsko stanovanje me ej stal 19 jurjev! plus večerje!

ne pomaga vam nič turistični paket za en teden za 200 jurjev , če dopusta ne znane uživati.dober dopust pa so samo izleti, popodništvo, popotništvo !

http://www.termemb.si/ie/Slovensko/Habakuk/Sprostitev/sprostitev.html

>so na voljo notranji in zunanji bazeni s termalno vodo, finske savne, turške savne, solariji in fitness, …..

LP

vem naslov.vem tudi cene.25 jurjev na dan!
če odštejem večerje , sem preživel v kranjski gori, kjer imamo družinsko stanovanje , 7 dni in nekaj ur za 19 jurjev!

pregled stroškov :

prevoz štanjel – jesenice – kranjska gora in nazaj
kranjska gora – dovje in nazaj , 2 krat
kranjska gora – podkoren

6300 sit

hrana

7000 sit

časopisi

9 * 170 = 1530 sit

srečke

700 sit

zemljevid kranjske gore

1700 sit

štrudel in čaj

900 sit

čaj

400 sit

razglednice

300 sit

1300 sit

cazino

500 sit

vse skupaj

gotovina 16000 sit

kartica / hrana /

2500 sit

skupaj 18500 sit

minus

200 sit

kolikor sem jih prinesel domov

mislim pa , da sem imel več kot lordske počitnice po sindikalnih cenah , vrednost 5 urne hoje v 5 dneh , in neprecenljivih 280 slik je neprecenljive vrednosti !

odbijte 1300 sit in zemljevid je 1300 sit
se opravičujem

hrana je 6000 sit
vseskupaj pride okoli 19 jurjev !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close