ZDA-vzhod/zahod
en lep pozdravček…
kar koli sem iskala v zvezi z ZDA, so vsi pisali samo o zahodu, mene pa zanima kaj za vzhod.
S fantom se namreč odpravljama poleti k sorodnikom v NY in me zanima kaj lahko dobrega in zanimivega vidiš na tej strani ZDA.
Pa če kdo ve kakšne so približne cene letalskih vozovnic iz vzhoda na zahod(sam za info).
Hvala za kakršne koli informacije
lp
zdravo, jaz sem letela iz Bostona v L.A. povratna za 150 dolarjev. Karto pa sem kupila en dan prej.
Vzhod je zelo lep, NY je dobro izhodišče. Vse imaš blizu (no, relativno). Jaz sem po tem delu ZDA potovala z busom (Greyhound ali kako se že imenuje ta avtobusni prevoznik), je zelo poceni in dobre veze imaš.
Ogledaš pa si lahko Cape code, Boston, Washington d.c., Maine, Niagara…
Odvisno, kako dolgo mislita ostati in koliko denarja bosta imela na razpolago.
Priporočam vama, da ne laufata samo okoli zato, da bi čimveč videla, ampak da uživata in si vzameta čas za tisto, kar se bosta odločila za oglede.
Uživajta!!!!!!!!
LP
hoj..mam že okvirni načrt…
dober teden bi bla v NY, pol bi rada pa za kake dobre tri tedne šla na zahod (california, nacionalni parki,…renta-car, kampiranje)
če ima kdo kakšne izkušnje lepo prosim za info
kako je kej s kampiranjem oz. kolk denarja bi porabla za 3 tdene zahoda(ne bi rada razmetavala z denarjem, pa tut ne bi bla preveč skopuška)
hvala že vnaprej
ps: nine-a si se pol ti vrnila iz vzhoda al zahoda v slovenijo?
ker ne vem a bi šla:1. evropa-NY-L.A-denver-evropa
2. evropa-NY-L.A.-denver-NY-evropa (da bi mela povratno evropa-N.Y)
a me razumeš?
ne, jaz sem imela povratno do Bostona, tam pa sem si kupla povratno Boston-L.A. V L.A. pa kar na letališču vzela rent-a-car (menda je bil takrat Avis najbolj poceni) za par dni. Ko sem prišla nazaj iz zahodne obale sem bila še nekaj dni v Bostonu in sem šla nato domov.
glede cene in kaj se bolj splača, si moraš izračunat. Je pa odvisno, če naletiš v NY na akcijo, boš lahko letela mnogo ceneje kot če si karte nabaviš že tu.
Žal, ti ne morem nič pametnega svetovat. Ampak jaz sem imela vedno povratno v ZDA na eno mesto, nato pa sem si tam sproti kupovala letalske, seveda pa sem se morala zadnji dan vrnit na prvo destinacijo (ampak samo na letališče).
LP
Forum je zaprt za komentiranje.