Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Savna v Dolenjskih toplicah

Savna v Dolenjskih toplicah

Zivjo!

Mene pa zanima, ce je kdo ze bil v Dolenjskih toplicah v novem wellness centru.

Kako je tam? Se splača?

Thanks že v naprej!

Lp, Urša

Savan ja, bazen ne

Savne super, bazen nič posebnega, restavracija tudi ne, imajo pa čudovit mini bazenček za zelo male otročke.

Daleč najboljše savne so v termah Palace v Portorožu.

najboljše savne so v Termah Zreče – takoimenovana Savna vas….superca.

Kje je potem bolje,
ce gledamo tudi namestitev, Palace, Moravci, Zrece?

Palace nič posebnega.

Že bolje Laško.

V Laškem so super apartmaji in tudi hotel, savne so zelo dobre. V Moravcih so le 3 savne, dobri bazeni a žal, je bila takrat, ko sem bila tam, taka svinjarija da sem se zaklela, da tja ne grem več. So pa fajn apartmaji, zlasti za toplejše mesece. Sem bila pa že 4x v Palacu in še se bom vrnila tja. Hotel je prenovljen, sobe so večje kot ponavadi, savna park je popolnoma nov. Imajo 2 bazena in precej velikega otroškega. V ceno je všteto tudi kopanje v Hotelih Morje. Ob Palacu so še trije hoteli Apolo, Mirna in Neprun, ki so povezani s termami in cenovno ugodnejši. Imjo 4 zvezdice, samopostrežne vse obroke in so prav tako dobri.

Si bil/a v Palacu odkar ima nov savna center ?
Bila sem tudi v Laškem, kjer je velika ponudba a se ne more primerjati s Palacem. Sploh pa ne hotelka ponudba.

V Palacu sem ze bila, je super hotel, v savne pa nisem sla.Na spletni strani sem si ogledala Lasko, pa so savne zelo lepe. Hotela pa ni nikjer na internetu, vsaj ne mores si ga ogledati od znotraj. Kaj pa mogoce nov center Ziva na Bledu, hotel Golf?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close