Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice easyjet – vprašanje

easyjet – vprašanje

Preko interneta sem rezervirala oz. kupila let z easyjetom.
Izpolnila sem potrebne podatke, tako kot je pisalo, da je treba. Natancneje, za priimek je pisalo, da se ga napise tocno tako, kot pise v potnem listu. Torej sem napisala tudi sumnike. Sedaj pa na potrdilu vrze ven skoraj neprepoznaven priimek, kar se ne ujema s tistim v potnem listu.
A mi zna kdo povedat kaj naj zdaj storim (popravim prijavo) oz. ali bom imela probleme na letaliscu, ce sem tam prikazem s takimi papirji?

hvala, lp.

Mislim da sploh ni panike…u glavnem da mas booking confirmation kodo OK!

ko dobis po meilu ID rezrvacijsko kodo, mislim da je vse ok, saj na letaliscu pokazes tvoj potni list. za te poceni lete sama uporabljam strani rezervacije@**********, kjer je vse super lahko in gres na posto placat poloznico v 24 urah, ko naredis e booking.

Mi smo padl na isto finto, ni panike. mi smo sli na brnik takrqt ko ima easyjet uradne ure pa so nam brez problema spremenil.

lp

Jaz imam enak problem, se bom kregal na licu mesta če bo potrebno, do takrat pa se ne mislim sekirat 🙂 V bistvu so si sami krivi, če tako piše na strani, verjetno ne bomo ne prvi ne zadnji s tem primerom, tako da bodo takrat že vedli kako in kaj.

Jurij

Ne se sekirat…pri nas sta bila 2 s takim “problemom”, pa ni niti na Brniku, niti na Stanstedu nihče nič vprašal. Tudi z osebno izkaznico se da BP prit V London.

LP, Peter

Z mano je potovala oseba, ki se piše Čič in njen priimek je bil na potrditvi rezervacije tudi neprepoznaven. Pa ni bilo težav, ko smo se čekirali, je tista gospodična rekla, naj gre na okence Easyjeta, da na papirjih popravijo priimek in je tako storila, brez težav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close