Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ‘Aktualne’ cene v ZDA -zahod

‘Aktualne’ cene v ZDA -zahod

Pozdravcek!

Vsi popotniki, kaksne so kaj cene prenocisc (hostli, moteli), hrane in pa ogledov (npr. Sea World-San Diego, Universal Studios,…) na Zahodu ZDA. Velja kaj ISCI – študentski popusti oz. kartica. Kako pa je kaj z bencinom, je še vedno 1.65$ na galono? Hvala za vse informacije, pa se kaksen dodaten nasvet za to ‘obmocje’ ZDA…

Natasa

Dosti je bilo napisano ze pred kakim tednom ali dvema. Na kratko pa je nekakao tako:
– Najcenejsi moteli so od $40 dalje na sobo; odvisno od lokacije, casa, …
– Cena benzin lahko zelo varira, racunaj pa na povprecje malenkost pod $2.
– Vstopnine so tam okoli $50 na dan za “zabaviscne” parke.
– Kar se hrane tice se lahko pride skoz od $10/dan dalje (kloscar.press)

UNIVERSAL STUDIOS: karta je s popusti lahko že 35$ vendar so potem vrste ubijalske, predvsem poleti oz. med vikendom.. jaz sem kupila front of line pass, ki je sicer 100$ ampak se splača.. Nikjer ne čakaš več kot 2 min (ostali čakajo po 1 ali 2 uri), pa še vedno imaš sedež rezerviran

WARNER BROSS. : karta je 35$ za ogled studijev, kjer si bližje scenam kot v universal, saj iztopiš iz atvomobilčka, lahko celo vstopiš v hiše (npr. igostilna iz serije mi2 z mamo,… So pa v universal dobri efekti).moraš pa po karto en dan prej…

TONIGHT SHOW (Jay Leno):Je zastonj(v Burbanku-Alameda street), je pa treba na dan predstave bit ob 7ih zjutraj tam po karte (odpre se ob 8ih), ki pa ti ne zagotovijo sedeža, tako da je treba še potem počakat kakšno urco pred showom

KODAK THEATRE-tam kjer oskarje podeljujejo,stane 10$(če imaš ISIC), drugače 15$
KINO- če imaš ISIC je spet nekaj ceneje… mislim da 10 al 7.5 $

QUEEN MARY (Long Beach)- če prideš po 6 uri zvečer je ogled samostojen in zastonj

Pobrskaj še malo po starejših temah od poletja 😉 pa lepo potovanje.. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close