Najdi forum

Katere toplice

S fantom bi februarja rada šla v toplice za en vikend. Rada bi da mal svetujete katere izbrat, tud glede na izkušnje. Ne preveč drago, ni pa uno treba da je cheap. No v katerih vam je blo všeč pa zakaj? Stara sva 25 let.
Zaenkrat sem se mal zanimala za Dolenjske, Čatež- Hotel Toplice in Žusterno. Zadnja je za 10.000 cenejša od prvih.
Svetujte, prosim.

Hvala, LP

Če te že mika morje… poglej za Portorož.

http://www.hoteli-morje.si/default1.asp?l=2&n=57&p=news&x=300

Zadnja sprememba (10-01-05 08:35)

Poglejta si valentinovo ponudbo v Termah Olimia res je enkratna. Midva s fantom imava zelo dobre in prijetne izkušnje z njihovim božičnim aranžmajem. Cenovno so tudi med ugodnejšimi…. Možnost plačila na več obrokov!

Meni je lepše v Termeh Palace v Portorožu.

halo!
Moj fant je na terapijah v toplicah-zdravilišču v Dobrni. 🙂 V petek se odpravljam tja in sem dobila akcijski vikend paket, ki vklučuje v petek večerjo, sobota zak+jtrk in kosilo, in v nedeljo zajtrk kosilo+ neomejono kopanje in 1 x savna. za vse skupaj sem plačala 19400,00. mislim,da to ni drago! Ogledala sem si tudi objekte in so super porihtani!:)))

Oj!
Sta s fantom že pogledala za terme Rogaška? S punco in z dvema kolegoma se ravno februarja odpravljamo tja! Imajo (vsaj zame) ugoden vikend paket za dva skupaj 34.000 sit. Cena vključuje 2×nočitev iz pet na sob in iz sob na nedeljo, polpenzion, vsi bazeni in savne so ze vključeni v ceno!

Pokličita se tja!

LP

Upam da sem vama kaj pomagal!

Privošči si kakšno zeliščno kopel ali pa glede, da imaš Napoleona zraven – ponujajo Napoleonovo kopel za dva….

Poleg Aqualand-a v Atomskih je Hotel Jasmin, ki je zelo ugoden – http://www.jasmin.si
Prednosti: ceneje za podobno ponudbo kot Hotel Breza v Olimljah
Slabost
1. peš 10 minut do Term
2. paziti moraš, da se dobro obrišeš in ohladiš, ker so prehladi pri takem prehodu (toplo-hladno) zelo pogosti
3. samopostrežen zajtrk in 4 meniji za večerjo (svinjina, govedina, perutnina in vegi – izbereš si en dan prej)

Prednost hotela v Olimljah
1. hotel ima ogrevan podhod in greš lahko iz sobe v halji direktno v bazen. Tako se izogneš krami ter možnim prehladom :o)))
2. samopostrežna zajtrk in večerja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close