100000 km okoli sveta z avtom
glede na to , da smo prejeli telefonski račun za telefon in ker odhajam na dopust , ki mi ne bo dal veliko popustov , a je nujen , vam drage dame in gospode dajem priložnost , če imate službeni internet ali kabel ali adsl malce surfanja in dol jemanja slik in video
če boste to želeli !
jaz grem sedaj pogledat cenik hotela na mljetu / ni težav ker je samo eden / iebo šel ta , bom sam svoja agencija.
odločil sem se , da bom uporabljal storitve slovenskih turističnih agencij , prodajalcev megle , samo v primerih ko drugače ne bo šlo.
a z evrocard gre povsod.
6 avgusta 2004 sem bil suh v gemoni.
v redu.
bankomat :
100 metrov od avtobusne in železniške postaje.
10 evrov ni hotel dati ,
20 pa brez težav.
edina težava je provizija ki je 1400 sit.
potovati po svetu skoraj brez gotovine je pametno , varno in če ne pretiravamo z dvigi
za trr pozitivno !
naveličal sem se čakanja na bankah , za 10 ali 20 evrov !
čas je denar , drage
dame in gospoda.
primer :
kranjska gora :
9.30 dopoldne
9.45 taksi do korenskega sedla / 2300 sit /
10.30 prispem z štopom 15 metrov od tic v warbadu
1.30 grem v bazen
5.00 grem iz bazena
zmanjkajo evri , ni problema , dvignem na bankomatu na avtobusni postaji
5.30 odhod avtobusa nekaj metrov od bankomata do harta
19.00 sem v kranjski gori na štop !
v kranjskogorskem ticu nikoli slišali za warbad , če pa so , nimajo informacij.
v enem tednu so mi poslali prospekte iz das land das herc / regija warmbad , baško jezero , osojsko jezero /
vam to lahko organizirajo turistične agencije.
edina natega 2 avgusta 2004 je bilo 1800 tolarjev provizije nlb / 400 več kot vsi bankomati evrope /
zgleda , da se od sosedov nismo nič naučili.
3 avgust 2004 je dokončno pometel klišeje o avstriji , bolj prijazne ljudi bi težko srečalker sem malce gorenca sem kupil karto za 3 ure , seveda sem šel čez , doplačilo , z službeno kartico mi je gospa na kasi , ki govori polej nemščine še italijanščino odprla rampo.pri nas v sloveniji bi jo samo za doplačilo.avstrijski avtobus je prišel z 5 minut zamude , napram zamudam v sloveniji malenkost , klima , v hartu me opomni brez vprašanj , lahko bi prespal 100 metrov od avtobusne postaje za 20 evrov itd / tabla zimer frei /
Forum je zaprt za komentiranje.