Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Rentanje kombija

Rentanje kombija

Kje dobiti poceni in ugodno kombi?

Rentanje za 2 dni..

Lp,
Nikola.

Pri Oskarju v Rožni dolini v Lljubljani.

lp

oz

Osebno si ko gremo kam z kolegi za 2 tedna rentamo kombi tukaj :

http://www.premik-plus.si

Nisem se zasledil bolj ugodne ponudbe.

Imaš kakšne kontakt – naslov, telefon ?

Mi vedno vzamemo pri ‘Borger transport’….(Jalnova ulica blizu Leclerca na Rudniku)..
Se mi zdi ugoden in profesionalen
Lep pozdrav

Vsi govorite o ugodnosti. Jaz bi prosil da te svoje ugodnosti podkrepite se s stevilkami.
Sam sem namrec kar precej raziskoval in ugotovil, da je premik d.o.o. bil dalec najcenejsi.
Tako da ce so res drugi cenejsi bi prosil za stevilke torej kaksno telefonsko stevilko in ceno.

Hvala.

Torej:
Lani smo oktobra sli v Turcijo. Za 15 voznih dni smo plačali cca 13000SIT/dan. Ne vem, ce je to zelo poceni, a meni se je zdelo ugodno. V tej ceni je bilo: kombi Citroen Jumper 2,8 HDI z vso opremo, klima,CD….neomejeno št.kilometrov…nic kompliciranja s strani firme…itd
Ker sem ze enkrat prej vzel pri njih, sem dobil se nekaj popusta plus nismo plačali kavcije, ki sicer znaša mislim da 50 ksit
info:www.borger.si
lp
M.

No ja. Premik Plus je res da poceni, vendar me moti omejitev 500km za tujino. Imam namen iti v Stuttgart za 2 dni (nogometna tekma), do tja pa je 700km..

Pri Borgerju se bom pa jutri pozanimal. 🙂

Zaenkrat hvala za informacije.

Lp,
Nikola.

Ma kdo je rekel da imajo omejitev 500 km ? Jaz sem bil z njihovim kombijem po celi skandinaviji 5000 km pa nisem imel nobenih tezav.

Dnevna omejitev je 500km za tujino. Pise v njihovih pogojih.
Verjamem da si v skandinaviji bil vec kot 10 dni, da si v miru naredil 5000 SIT? Saj se proporcionalno deli.. 🙂

Aha mozno jaz nisem nikoli razmisljal v tej smeri … nisem bil samo v skandinaviji z njihovimi kombiji bil sem tudi po Balkanu ( vec kot 4000 km ) pa sem bil tudi vec kot par dni tako da je vasa razlaga mozna. Verjetno pa se da z lastnikom zmenit ker je prijazen in ustrezljiv. Vprasati ni greh pravijo tako da vseeno svetujem da poklicete in vprasate, ce ne pa tudi prav.

Klical sem Premik Plus. Zelo ugodno, pa še omejitev kilometrov ni.. vsaj za destinacijo kamor grem je rekel, da ne upošteva – Stuttgart.

Hvala za inforacije vsem 🙂

Kje bi se dalo (ugodno) najet mal vecjega enoprostorca (Peugeot 806, Renault Espace, itd.)? Za 4 osebe se mi zdi kombi malo prevelik (kljub prtljagi). Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close