Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice viza za costarico

viza za costarico

Zivjo .je mogoce kdo naredil vizo za costarico v Nikaragvi ali Hondurasu.Tukaj jo dobis ce gres osebno na Dunaj stane pa 45 us. hvala lp

jz sem sel septembra iz nikaragve v costarico( pri San Carlosu), pa ne rabs nobene vize, EU odpira vsa vrata. na meji plačas izhodno takso (okol 4USD), pa stempelj dobis in to je to.

To pa ne bo čisto držalo. Viza je potrebna, kar sva priletela iz CR pred dvema dnevoma – z vizo v potnem listu!! Je pa možno (ker si prečkal mejo na dokaj neobljudenem mejnem prehodu), da so te zaradi nereda, ki ga imajo, spustili v državo…. ampak jaz se ne bi zanašala na to! Denisdi, če še vedno dvomiš, kliči na konzulat na Dunaj in povedali ti bodo isto, kot sva ti napisala.

ja, zna biti, da ce priletis v CR, da rabis vizo. to nism sprobal. ce pa bo vstopil iz nikaragve, se mu pa preverjeno ne splača cakat v rivasu al pa managvi na vizo.

hvala za info kako se vam je dopadla costarica?
ce bomo leteli na nikaragvo potem bomo naredili vizo kar na meji ce ne bo treba na dunaj. karta pride 230tisoc za san jose

Kaj priporocate za si ogledati v Nicaragvi in Costariki lp

mah, men se CR ni najbl dopadla. precej draga, pa fulll prevec turisticna. sploh ta glavne zanimivosti, ala monteverde, arenal, .. so polne americanov.mi je slo kr na bruhanje, pa sm bil tm dol v low season!

sel honduras-nic-CR. nikaragva mi je bla najvecji cukercek. ljudje so velik bolj prijazni , ceprav so najbolj revni. men je blo ful prijetno. pa nobenih turistov, razen v granadi pa leonu mogoce.

v nic ne pozabit na isla de ometepe in jet gor na vulcan madera, kjer se loh pol se v kraterskem jezeu kopas. v CR pa pejt do tortuguera, tiste zelve so res neverjetne.

viza mislis da bo problem pridobili vizo za costarico v managui na njihovem veleposlanistvu ali kaksnem drugem vecjem mestu hvala lp

ne vem, nisem probal. slisal sem, da so jo dobili v managui v enmu dnevu za okol 20 USD. sam se to pravim, da ce gres v CR iz NIC, ne rabis vize. drugo pa je , ce priletis z avionom v CR.

Da se ne ponavljava: saj sva ti napisala pod “O travel.over.net”, kjer si že zastavila to vprašanje!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close