Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Potres & tsunami v Aziji (SRI LANKA, MALDIVI, TAJSKA..)

Potres & tsunami v Aziji (SRI LANKA, MALDIVI, TAJSKA..)

Poročajo o 5. najhujšem potresu (po moči) v zgodovini človeštva (odkar merijo) in najhujšem v zadnjih 40-ih letih.

Ker sem sam v kratkem nameraval na Sri Lanko, ki je najbolj prizadeta in ker je precej slovencev zdaj tam in na ostalih predelih JV Azije, me zanima ali imate kakšne podatke o njih?
Poročajo (upam da je to res), da ni žrtev med Slovenci, ampak kako lahko zaboga že par ur po katastrofi to trdijo?? icon_sad.gif

kaj res tu ni nobenih popotnikov???

no tudi jaz se sprašujem če se kdo od ljudi ki se pojavljajo na tem forumu sploh zaveda kaj se dogaja v aziji in kako lahko največji slovenski popotniški forum tako brez srčno ta dejstva sploh prezira.sploh se ni bi čudil če bi na forumu objavili akcijsko ceno za obisk šri lanke!!!!zelo malo ljudi zanima kaj se tam seveda zares dogaja.sicer pa je moje mnenje takšno da se ne da v tako kratkem času predvideti koliko slovencev je ta čas sploh v jV aziji sploh ne da saj je zagotovo veliko takih ki so za svoje vizume poprosili tudi v tujih državah.vsi skupaj upajmo na najboljše za naše državljane in seveda dajmo biti solidarni(to pričakujem tudi od administratorja strani oziroma od podjetja ki izdaja revijo horizont)(kje ste zdaj vis tisti ki ste potovali in še to nameravate k ljudem???) in se odzovimo eni od akcij rdečega križa, karitas ali pa preprosto v zadnjih dneh novega leta storite zares nekaj dobrega in pošljite sms na številko 1919 in ključno besedo cunami.tako boste darovali borih 230 SIT !!!
Od uredništva pa pričakujem da se bo na dogodke odzvalo s kakšno solidarno akcijo in pozvalo vse člane da prispevajo po svojih najboljših močeh, ne pa da premorejo samo objavljanje za njih dobrošlih in seveda dobičkonosnih tem!!!

dokažimo srčno kulturo in bodimo resnični svetovni popotniki

lep pozdrav in prijeten skok v leto 2005!

vir

jaz sem se pred nekaj dnevi vrnil iz SL, moj zadnji GH na juzni strani Ammas v Unavatuni ne obstoja vec…., prav tako ni vec Red Lobster “beach diska” , lastnika iscejo, sploh se nisem dojel…zavedam pa se, da mi je umrlo nekaj prijateljev domacinov in tudi popotnikov, ki so se tam ostali v GH blizu morja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close