Najdi forum

ponudba

ŽIVJO

Že zdaj sem se odločila da bi začela zbirati ponudbo za novo leto. Če koga zanima (zaželeni ste moški in ženske) ta oglas naj se mi javi. Zaželjena pa je starost nad 20 in do 30 let.
Ostale informacije pa boste dobili pravočasno.

lp
l.

Zanimiva ideja!
Jaz sem za in upam, da se javi se vec ljudi tako da lahko skupaj izberemo nacin in lokacijo prehoda v novo leto.
Glede na to, da je casa dovolj lahko pade kaksna dobra ideja!
Lp
Shanti

Kje pa bi pribl. dočakali novo leto? Če bo kakšna dobra destinacija sem tudi jaz ZA!!!
Lp

ŽIVJO

Mi je padla ena ideja za mesto BEOGRAD in sicer od 29.12.04 – 1.1.05, ker tam še nism bla.
Ostali, ki ta oglas prebirate in ne veste kam bi šli za novo leto pa bi šli radi in če še niste bili v Beograd-u se lahko javite pa se lahko dogovorimo.
lp

Lolita, letos za novo leto so v beogradu dvignili cene tudi za 50 % glede na lani, tako da bodi previdna. Tudi agencije letos ne bodo vozile v Beograd, ker bo predrag…

lp

bv

Tudi jaz sem pogovarjal z kolegi da bi sli v Beograd za novo leto.Trenutno smo stirje.Se pa cakamo na ugodono ponudbo, ker zaenkrat ponuja edino Relax, cena pa blizi 60k za 3 dni.Tako da mi se cakamo na ugodno ponudbo, zdaj nekje v zacetku novembra bi morale se druge agencije dati svoje ponudbe.TAko da , ce se nas vec zbere,lahko tudi skupaj odrinemo 2005 nasproti.
Razen ce res ne bo tako kot pravi bojanv, da bo res tako drago letos, potem pa bo treba drugo destinacija izbrat.

ŽIVJO

Upam da ste še vedno zaintersirani za destinacijo beograd. Realmean ta vaša ponudba se mi zdi zanimiva, pa bi se z veseljem pridružila (to velja tudi za Shanti in Janjo). Če mate kak email naslov je zelo dobrodošel.

lp

Lolita: kaj si imela v mislih glede destinacije Beograd? Kako si si zamislila zadevo? Če bi bila zanimiva varianta, bi se pridružila.

Lahko pises na realman@email.si.
Saj pravim, zaenkrat se nimamo nic fiksnega, tako da se je vse stvar dogovora.Zdaj pocasi pa mislim, da bodo prisle na plano se druge ponudbe od agencij.Tako da bo odlocitev lazja.

Mislim da sem že nekaj napisala o tem janet,kar malo pobrskaj pa boš videla.

Lolita, tudi mene bi zanimala podobna varianta, je pa res, da bo tam menda malo drago… Možnost je tud, da se gre v Novi Sad (bližina Beograda) in se tam zorganiziramo za Beograd za čez novo leto… ena od ponudb na spletnem naslovu spodaj – Novi Sad za 22 jurjev…. Kaj misliš?
http://www.klub-studentov-kranj.si/izobrazevanje/ekskurzije_novi_sad.asp

A, sem ze prepozna? 🙂 Kam pa ste dolocili koncno destinacijo?
Lp, Maja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close