Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Argentina / Venezuela

Argentina / Venezuela

Živjo,

marca oz. aprila bi šla za 3 tedne v Argentino ali Venezuelo. Če se kdo javi za sopotnika/-co, bi bila zelo vesela.

Lp
Ana

ej!
a.lahk poveš mal več o tem-kakšen načrt imaš,koliko bi stalo…

Zivjo,

letalske karte na STA so zelo ugodne – okrog 500 eurov. Tam mislim, da bi moralo biti za 3 tedne okoli 500 eurov tudi dosti. V Venezueli bi bil plan iti za par dni v dzunglo, kaksen dan na kaksen otocek blizu Venezuele, ostalo po dogovoru. V Argentini bi rada videla pampe in cowboye, bolj dol na jugu lahko baje vidis kite, ostalo po dogovoru.
Sem zelo fleksibilna glede nacrtov. Ce te zanima, se mogoce raje slisiva po mailu?
Lp
Ana

a,mi lahko sam poveš še koliko si stara?Upam,da ne zameriš :-))))

Mene zelo zanima. Takoj bi sla. Koliko bi vse to stalo v tolarjih? S kolikimi ljudmi bi pa ti sla? Fajn bi blo ene 5 a ne? A mi lahk pises na email prosim lepo? Hvala.

ja mene tud zanima,piš na mail

Za Venezuelo bi bil tudi jaz. Koliko vas je ze zdaj zbranih?

ja,res je!kje ste vsi?
Jetam,a ti si pa že bil tam,če se ne motim

Zivjo,

zdaj smo tri. Mene tudi malo bolj v Venezuelo vlece kot v Argentino. Ce te zanima, mi pisi na mail, da se malo bolj zmeniva.

Lp
Ana

Ja jaz sem ze nekajkrat bil tam(malo sluzbeno in tudi na pocitnicah).To pa ne pomeni da ne bi sel vec.V Venezueli je veliko lepega za videti-predvsem narave. Vendar pa ne vem ce bom lahko sel ,ker veliko potujem tudi sluzbeno,tako da je tezko izbrati termin.

Matej

tango

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close