Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice SOPOTNICA ZA LONDON?

SOPOTNICA ZA LONDON?

Zvjo! Iscem kaksno kul zensko, ki je za zur in rada sopingira, da bi sla z mano v London. Tam sem bila 2 meseca in bi sla spet rada nazaj za kake 4 dni; najraje z ryanair-om, spale bi v hostlu, glede ogledov in vsega pa ni panike, ker res dobro poznam london!Izlet je planiran za konec oktobra ali v novembru…torej s cimprej javite na mail! enjoy,v.

To bi blo super!!! Meni bi bolj prav prišlo v novembru,ker konec oktobra nimam časa.
Sem ti hotela že mail poslat,pa email.si neki štrajka..Ali je tvoj email naslov …se ti oglasim kakor hitro bo mogoče.Lahko pa malo poveš koliko okvirno bi bilo treba denarja,pa ali se sploh splača shoping-irat tam gor? Bilo bi pa tud super,če bi se nas zbrala še večja ekipa…punce bodite za žur:)!!!!!!!!!

Super super…

… pol ce bo vas pa tolko pa lahko se pridete k meni na obisk v Ipswich 🙂

Jaz bi tud sla!!! Vesna dej mal vec povej, mene tud cene zanimajo! Kok ste pa stare punce??

Ojla!
Jaz sem 19, Urska je 23, kolk si pa ti?
kr uprasi, kar te zanima… lohk mi pises tut na mail,
lp,
vesna

Zivjo!

Jaz imam datum odhoda ze dolocen in to je v sredo 27.10.; ali si se ze zmenila, kdaj gres? V londonu bom pa samo do sobote. Ne glede na to, ali bomo sli skupaj ali ne, me zanima, kje so po tvojem mnenju dobri placi za zurat? Mi lahko poves se, kaj se res splaca videt, ker bom tam samo tri dni?

Lp in uzivaj!!!vesna vivian napisal:

Ce vas je pa tulk punc grem pa se jst

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close