Kam z 6 mesečnim dojenčkom
Ojla,
moj sonček je star 5 in pol mesecev in čez 14 dni potujemo na Kanarske otoke. Z avtom do Munchna, potem pa naprej! Komaj čakamo!
Omejitev zaradi otroka ni, pazi samo glede vode, ne priporočajo ravno kakšne Turčije, Tunizije,…
Sicer pa čimmanj kompliciraj…
lep dopust in veliko sončka
Natalija:)
Jaz ti tudi iz lastnih izkušenj priporočam Kanarske otoke. Naša je tudi bila z 6 meseci na Kanarskih. Glede prehrane se nimaš kaj bat za vaskim vogalom je Spar ali kakšna druga trgovina, edino planice bi ti svetovala, da vzameš s seboj ker so tam full drage (cca 25 EUR ali več, ne spomnim se dobro ker je to bilo pred 2 letoma) pa tudi Pampers nikjer ne najdeš. Drugače pa so domačini zelo prijazni do malčkov. Mi tudi decembra mahamo tja, kot vsako leto – na toplo.
Tara
Hvala vam, vse te vaše besede se pletejo po moji glavi… domači pa nama kar naprej težijo, saj smo jo mahnili v Dalmacijo že po slabem mesecu….in imeli smo se super, pa tudi vsak vikend se potepamo…imamo namreč tudi 12 letnika s katerim smo prepotovali doberšen del Evrope, začeli smo pri 5 letih saj smo ga takrat dobili v skrbništvo – potovali smo precej na free – nikoli hoteli ampak vedno šotor in ves denar vedno porabili za oglede in bencin – tako, da s kakšnimi luksuzi mimamo izkušenj. Sedaj smo se zopet opogumili, kupili smo namreč nov avto in naslednje leto bi jo radi ponovno mahnili na Halkidiki v Grčijo, previč smo prepotovali celino pred dvemi leti….
Zelo me mikajo Kanarski, in kot berem imate kar nekaj izkušenj z takimi malčki, upam, da se nam bo finačno izšlo, pa jo mogoče mahnemo!
Koliko časa traja polet ?
Forum je zaprt za komentiranje.