bled-živa
rekel bom naslednje : res padate na vsako reklamo.bi res radi dali 500 evrov in več za teden dni dopusta ali raje 150 evrov v hotelu jeruzalem v ljutomeru in imeli za ta denar zajtrk in večerjo ,tws , kabelsko , in kopanje v banovcih in radencih.z bleda turisti bežijo , sicer pa ta forum je namenjen popotnikom ne pa kompasovim turistom , ki dneva ne preživijo na potovanju brez agencije.
ali res slovenci in slovenke postajamo ovce ?
bled je najslabša od vseh turističnih variant , splača se edino v park v termalni bazen !
Svojčas sem stanovala zraven Golf hotela, pa smo bili domačini že takrat nujno zlo in izgnani v enega ali dva lokala ker si lahko po dostojni ceni kaj spil. Po pripovedovanju prijateljic pa zdaj še tega ni več.
Bled sem razkazala mojim fantom. Kaj sem jim pokazala?
Seveda smo šli na grad in preplačali res enkraten razgled, peljala sem jih na ogled starega dela mesta – tam kjer še vohaš kravji se ve kaj. Tudi to je Bled, čeprav bi ga turistični delavci najraje izbrisali.
Peljala sem jih na Stražo – hrib nad Bledom, seveda po meni znanih in ljubih stezicah in v Ribno do Save.
Prespali smo pa na Pokljuki.
”sicer pa ta forum je namenjen popotnikom ne pa kompasovim turistom , ki dneva ne preživijo na potovanju brez agencije.”
Kam in kako na počitnice?
Počitnice naj bodo res počitnice. Napotki, izkušnje in koristne informacije. Kako in kam na dopust?
In zakaj bi tu lahko sodelovali le popotniki, ljudje, ki pa rajši potujejo z agencijo, ker imajo za to pač svoje razloge pa ne?????????????????????
🙂 To je res ene par skritih kotičkov Bleda. Tudi jaz še posebej v nedeljo pobegnem v “svoje” kotičke.
Kar se tiče Žive me pa najbolj moti odnos neprofesionalnih uslužbencev; vse skupaj spominja na norišnico. Beri: Če si zaželiš npr. eno vrsto masaže, zavlada med uslužbenci panika: “Kaj je že to, kako se že to dela…” Poleg tega pa na Gorenjskem ne moreš ljudem ponudit zavijanja v seno, kot bi goloba pripeljal v Benetke. Gostov iz tujine, ki pa bi si take tretmaje privoščili, pa v tem hotelu oz. na Bledu sploh, ni. Škoda sicer, ker bi na bolj preprost in učinkovit način zadevo lahko naredili prijaznejšo večji množici ne pa lahkomno čakati na velebogate turiste.
Noja, še vedno se najdejo tudi na Bledu možnosti za uživanje,s amo po mojem mnenju to Živa ni.
lp
zelo sem vesel, da se večina med vami z mojim postom strinja.karponujajo blejski turistični delavci se drago preplača / glejski grad vintgar /
hrib sraža pa je to kar jaz doživljam ob ponedeljkih – odklop v od množičnega turizma odmaknjene predele.ne vem zakaj bi plačeval na bledu , če sem pa lahko bil in še bom v hotelu jeruzalem v ljutomeru ceneje od najcejših last minute.je pa še nekaj podobnih hotelov ** v sloveniji in evropi , kot jasnmin v podčetrtku in podobno !
500 evrov za en teden?
dajte no!
več kot 200 je odiranje !
Straža; skrite klopice na vzhodni strani (kjer je bila včasih Srepna). Osojnica jeseni. zdaj je sicer že kar malce pozno, ampak vseeno. Bodešče, Selo, Ribno in polja vmes z majhnimi gozdički, kjer skoraj vedno srečaš kakšno srno.
Grabljenje listja? Noja…mogoče bi se res dalo zmenit, ampak jaz sem imela kar nekaj problemov že s tistimi, ki upravljajo smučišče, tako da ne vem 🙂 To je samo nekaj izmed “skritih” kotičkov; vse bolj postajajo tudi ta obljudena, predvsem za vikend, čeprav se da v tem času tudi okoli jezera med tednom prav lepo sprehoditi, saj je za turiste najbrž premrzlo.
O odnosu domačinov (tistih, ki se ukvarjajo s turizmom) pa raje ne bi izgubljala besed. Se bi najraje prodali za enega gosta. Škoda sicer, ampak tako je!
Forum je zaprt za komentiranje.