Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice smučanje Dolomiti

smučanje Dolomiti

Če koga zanima – poceni apartma v Falcadah (smučišče Tre Valli), 550 Eur za apartma 6-8 oseb (4 spalnice+ 2 kopalnici + dnevni prostor s kuhinjskim kotom) oziroma 450 Eur za apartma za 4 osebe (2 spalnici+kopalnica+dnevni prostor s kuhinjskim kotom). Vsi stroški so vključeni v ceno.

Kontakt zamenjam za podobno ugodno varianto na kakšnem drugem smučišču v Dolomitih.

Ojla,

Zakaj bi sploh menjala to varianto, če je tolk pocen??

Mi lahko zaupaš ta kontakt???

Majo kakšno internetno stran al kej podobnega???

Thanks!!

Pa morajo biti obvezno Dolomiti?

Menjam, ker smo rahlo naveličani vsako leto dopustovat v istem kraju in si želimo malo spremembe. Je pa zaželjeno da so Dolomiti, najraje Sella Ronda, čeprav vem, da tam za tako ceno ne dobiš apartmaja.

Mislim, da boste na sploh tezko dobil za tako ceno apartma!!!!

Sm pregledala letos ze skoraj vse mozne variante, zato vem, da je to zares ugodno!

Kdaj pa sibate????A imajo ze vse zaseden???

Ma Sella Ronda ni kraj, je povezava smučišč, marjanca.
Verjetno bi ti rada kak Canazei, Campitello, Albo di Canazei…?!

Marjanca!

Kako velik apartma pa iščeš in v katerem terminu, jaz imam nekaj ponudb iz St. Cristine in St. Ulriha za januar, ampak cene so pa za apartma z dvema spalnicama, dnevno jedilni prostor s kuhinjo, kopalnica od 600 EUR naprej. Canazei in Cavaleze sta nekoliko cenejša vendar mislim, da je že precej zasedeno, jaz vsaj nisem našla nič primernega zato gremo v St. Crisitno to je področje Val Gardene, od koder je več izhodišč za smučarsko področje Sela Ronda, nad katero smo bili že lani zalo navdušeni.

Mislim, da v Sella Rondi tako ugodno ne dobiš apartmaja, sploh v Alta Badii in Val Gardeni. Canazei in Arraba sta nekoliko cenejša, čeprav še vedno draga v primerjavi z drugimi kraji v Dolomitih. Je pa res, da so apartamji, ki se tržijo po internetu vsaj 2x dražji.

Jz menjam za dve stvari. Še prej pa me zanima cena smučarskih vozovnic na osebo na teden in koliko črnih prog imajo.

Cene 6 dnevne vozovnice v visoki sezoni je 160 Eur, dnevne pa 30 eur.
Ta vozovnica velja za področje Tre Valli, ki vključuje Falcade, Passo San Pellegrino in Moeno. Mislim, da so štiri uradne črne proge, lahko pa si še kakšno izmisliš, če se ne bojiš policajev 🙂

Prosim, napiši kaj več o tvoji ponudbi (smučišče, cena). Za letos sicer ne pride več v poštev, lahko pa se zmeniva za naprej.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close