Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Vietnam, Kambodza, Laos…….

Vietnam, Kambodza, Laos…….

Zdravo!

Bi potovali po svetu pa si ne upate iti sami na pot?* No sedaj je vas problem resen. Pridruzi se nam nekje okvirno v mesecu marcu 2005 na pribl. tritedenskem potovanju po Vietnamu, lahko tudi v kombinaciji z ostalima drzavama (po dogovoru) v spremstvu izkusene svetovne popotnice.
Skupina bo formirana v majhnem stevilu, okrog 10 oseb, tako da se krijejo osnovni stroski. Cena: najnizja!

Drugace je mozno potovanje usmeriti tudi v druge dele sveta (Kuba, Jamajka, J Amerika, JV Azija, Mehika), ce bo dovolj interesentov.

Za vec informacij ter morebitna vprasanja se oglasite na e-mail:
lucija_selic@yahoo.com

cau…..ja mene ta destinacija ful vlece in sem planirala da bi sla avgusta al pa septebra……ne poznam nikogar k bi tut to hotu tko da me tole blazno fascinira. zanima me kolk pa ti racunas da bi nas to stalo ce bi sli v vse tri drzave….sam tko okvirno.
hvala

Keltinja

zAKAJ PA NE greš kar sama. Te bo najcenej prišlo! Jaz mam nekako planiran februarja marca, da grem z kolegom. Sam nekako se mi dozdeva da bo kolega odpovedu. Ja klinc, bom šel pa sam. Ali pa kaj vem .. kakšnega prijetnega popotnika zravn povabit!

Za nekoga se te drzave mogoce slisijo grozno dalec in nevarno avanturisticne…..
Vendar temu ze dolgo ni tako, ponujajo se car azije vendar le ce se odlocis za samostojno potovanje v skupini se la ta kar posteno porazgubi. Saj se lahko na poti sami prikljucis drugim popotnikom in jih tudi zapusti, ko ti druzba ne ustreza vec. Vsekakor pa je cenovno in veliko bolj doziveto, ce se na pot odpravis po lastni iniciativi.
LP
Shanti

ja sej vem da gres lahk sam….. sam ce si tip je vseen lazje pa lahko recete kar hocte…..sm bla ze okol po svetu sam zmer sem mela se kolegico al pa kolega….mal je tut dolgcajt ce sam tapkas okol, sploh pa men k moram met ludi okol sebe…ne vem no, sej sm si rekla ce ne bo nobenga grem sama ker ne bom doma sam zato k so drugi prevec levi p nocjo potovat,sam sej veste…..fajn je met koga za tiste dobre trenutke k je super ce se lahk s kom rezis k nardis eno orto bedarjo, za tiste slabe momente je pa se bols ce je nekdo zravn k je pol vsa stvar manj scary hehe 😉

Odvisno je ali bi potovali skozi vse 3 drzave ali samo Vietnam. Stvar dogovora s skupino. Vedi, da je notranji let cca.120 $, ter vize kar zvisajo koncno ceno.

Ok verjetno bo spet izzvenelo kot tezenje in nerganje, vendar me vseeno cudi taksen oglas pod izkuseno svetovno popotnico, katera pa ima vsaj po registraciji sodec le dvajset let….?
Saj ne recem, tudi jaz sem pri teh letih ze imel nekaj izkusenj, ampak za vodenje in organizacijo je verjetno treba naredit kar nekaj kilometrov, vsaj po mojem mnenju!
Ja pa zakaj se ubadati z notranjimi leti, ce obstajajo v Vietnamu fleksibilni prevozi s katerimi si lahko v nocnih voznjah se znizate stroske?
Lp
Shanti

Se totalno strinjam s tabo!

Jst sem punca pa sem sama vandrala po JV Aziji…brez problema…super, najboljs. Sem hodila po svetu tud s fantom, kar sicer ni slabo, je pa iti sam se bolsa izkusnja. Vse je odvisno samo od tebe, gres kamor hoces, kadar hoces, spoznas ogromno ljudi,… Sem za solo variante.

Tudi jaz se strinjam t vama, shanti in rogi1! Ljudje, kupite si letalske karte, vzemite $ in pot pod noge in ne nasedajte, se opravicujem za izraz, raznim “nategni-pobegni” variantam…. Samo malo poguma, pa bo vse tako kot mora biti!!

lep vecer vsem, lima

Tako lepo je bit pameten, če si že potoval sam in…..jaz pa raje plačam malo več in se ne cenkam za vsako figo.
Grem na dopust, raziskovat nekaj kar si želim videti in se ne mislim vsak trenutek obremenjevat z ceno določenega prevoza in lalala…….

V vsakem primeru pa imam raje da me nategne slovenec.

Ja, vidim, da si res prava pohajačka in na veliko raziskuješ, ko slediš vodiču in obračaš glavo levo-desno. Predlagam spremembo nicka :)) Se strinjam z limo, enkrat greš nekam sam in agencija – nikoli več, hvala!

Jest sm slovenec, a mi daš cifro…

Dobra Iztok…:))))
Vse lepo in prav sam, v druzbi, ali kakorkoli drugace, vendar gospodicna Lucija_selic je pa hitro obupala nad novacenjem novih turistov na tem portalu, tako, da je verjetno res slo za nategavscino…..
No pohajacka tudi jaz ti zelim veliko srece pri iskanju slovencev:))
Lp,
Shanti

Živjo!

Tudi jaz bi obupala!

Namesto da bi dajali kakšne fine popotniške nasvete…se zadnje čase tu samo nekaj šuštra in muštra in napada in piše traparije!
Glede izjave pohajaške….groza od groze…zaradi mene če je slovenec, bosanec, nemec… ali pa najbolje bo NEZEMLJAN:)

lep pozdrav

urška

Se popolnoma strinjam s tabo Ursa, portal je res postal nekaj bolj popotnisko tujega, vem, da so tvoje besede letele tudi name. Vendar vcasih izrazim mnenje (kar ni napad), kot recimo kako lahko dvajsetletnica ponuja organizirana potovanja po celem svetu kot izkusena svetovna popotnica, tu vseeno nekaj ne stima. Seveda drugic spet dam kaksen popotniski nasvet, pac odvisno od napisanega na forumu, velikokrat pac raje ne napisem nic, ker so debate dolgocasne razvlecenke….
Glede izjave “pohajacke” pa mislim, da je ena lepsih cvetk na tem forumu,…,no ja vsak pac po svoje!
Lp,
Shanti

Živjo
Jst načrtujem podobno destinacijo za 2 meseca v juliju in avgustu, jst tut ne poznam nikogar ki bi bil pripravljen it z mano
Lp 🙂

shanti pa ostali lowlajfi na tem forumu!!!! GO **** YOUR SELF!!!!! you dont have a fucking clue about life!!!!! zafrustirancib ko si jennajameson filme downlovdate ko se niste prav fukali!!! **** YOU BITCHES!!!!!

AJA **** SE NE IZPISE!!!! O.K. GO FAK YOURSELF!!!HAAHAHAH

Opa….. se en ta izviren obiskovalec s presenetljivo izvirnim nickom:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close