ZDA – nasveti in informacije
Z druzino nameravamo potovati po zahodu ZDA., po nacionalnih parkih. na vemo ali je bolje potovati z avtodomom ali z osebnim avtomobilom. Vsepovsod opozarjajo o nevarnosti medvedov- kako je s tem, ne vemo namrec, ali lahko s sabo vozimo hrano ?? Tudi o razdaljah nimamo prave predstave. Podatke o razdaljah med kraji sicer najdea na internetu, vendar 200 km ni vedno isto..
e je mo~no dobiti kakane informacije, se priporo
am !!
LP ! Filip Simoniti
Ojla,
Tudi sam sem že prepotoval cel zahod USA, skoraj vse parke na zahodu(utah arch,grand canyon,monument valley,Zion,Bryce itd.)Glede avtodoma,ne vem koliko vas gre,raje bi vam svetoval kak velik avto v razredu MINIVAN ali fullsize.Spite pa lahko po motelih ki so zdaj ko je dolar tako nizek kar poceni za naše razmere.Saj so postelje v motelih tako velike da lahko v eni sobi komot spijo štirje na dveh posteljah.Sam glede medvedov nisem nikoli naletel na nobenega niti v Yosemite ga nisem vidu.Razdalje so kar velike.Tako da bi vam predlagal da si prej nabavite ROAD ATLAS OF USA tan so vsi zemljevidi in tudi razdalje tako v miljak kot tudi časovno.
Če vas zanima kaj več lahko pokličete me in vam še kaj več povem, saj sem kar dosti časa preživel gor.
Lep pozdrav
Simon
040-237-006
Forum je zaprt za komentiranje.