Najdi forum

Vard – Egipt

Zanima me, če je bil kdo z Vardom v Egiptu in kako je bilo. Ali ste šli z Brnika ali iz Budimpešte?
Mogoče kdo ve, kakšno je vreme v Egiptu februarja.

Lep pozdrav!

Urban

Bil sem z Vardom v Egiptu in sicer letos zacetek maja. Bilo je super tako da toplo priporocam nimam pripomb nad vodenjem in namestitvijo. Leteli smo z Brnika.
Program pa je bil : Hurghada-Krizarjenje-Cairo vec o tem pa na njihovi spletni strani ce vas zanima.
Moje slike iz Egipta si lahko tudi ogledate, ki so na tem portalu pa vam bo mogoce lazje.

Pozdrav!

Z Vardom sem bila v septembru z vodičko Suzano v Egiptu in je bilo super. Res pa je, da nas je Ljubljannčane pot do Budimpešte pošteno namatrala, saj je bil odhod ob 4:00 zjutraj, tja pa smo po zellllloooo počasni vožnji /šoferji se namreč striktno držijo omejitev na avtocesti = 70 do 90 km/h/ prispeli ob 12:30. V Kairu smo bili šele pozno zvečer, v hotelu pa šele okoli 23:00, kar je čisto preveč.
Nazaj grede se je zgodba ponovila. Hotel v Kairu smo zapustili ob 8:30, domov pa smo ‘prekurjeni’ prišli šele okoli 1:00 ure ponoči naslednji dan.
Zato toplo priporočam odhod z Brnika, če le nisi iz V Slovenije in ti je potem Budimpešta bolj pisana na kožo.
V našem primeru smo praktično dva dni potrebovali za pot od doma do Kaira, kar je agencija noramlno vzela za čas potovanja, mi pa smo bili prikrajšani za raziskovanje Kaira, ki ga kot 18 mil. mesto ne uspeš doživeti v enem dnevu.
Zato se tja v tretje definitivno še vremo… kmalu…

Februarja je pa idealno za potovat, temperature čez dan od 20 do 25, ponoči 5-15.

Lep dan!

Taša

Za potovanja v Egipt je Vard najboljša izbira.

“Zato toplo priporočam odhod z Brnika, če le nisi iz V Slovenije in ti je potem Budimpešta bolj pisana na kožo.”

Oprosti, ampak koliko časa pa prihraniš pri poti v budimpešto, če greš iz V Slovenije?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close