Najdi forum

pomagajte

V letu 2005 bi radi šli na morje na Hrvaško. Zanima me kje bi bilo za nas najbolj primerno (mož, hčerka in jaz). Radi bi nekaj blizu (zelo blizu!!!) morja (bungalovi), kjer lahko imamo psa. Plaža mora biti peščena in lepa, in ne preveč oddaljena od mesta.

z nasveti mi boste zel pomagali, hvala *

Aja, cena ni pomembna, pa bungalovi naj bodo v dobrem (zadovoljivem) stanju.

Živjo!!!
S tem nasvetom ti gotovo ne bom najbolj pomagala vendar pa bom vseeno poskusila….
Mi smo bli z vso družino na Malem Lošinju in nam je bilo prečudovito.Res, da ni peščena plaža ampak skale vendar niso tako grbinčaste da ne moreš ležati …….veliko zelo veliko je ravnih površin.
Prepričala te bom tako:morje je zelo čisto voda je ravno prav mrzla tako, da ko prideš ven, da te nič ne zebe.Le ena stvar je…..najeti moraš prikolico, ali pa sabo prinesti šotor če hočeš biti blizu obale ali pa najbližji hotel.
Imam še eno idejo:
lahko greš tudi na Lopar.
Kjer si lahko v bližnjem hotelu ali pa v šotoru.Da ti povem o vodi.Ravno prav je mrzla in čista, plaža je peščena ,ležiš na ležalnikih in tudi v morju je mivka.Sedaj pa nekaj zanimivega če greš od začetka naravnost v morje ti bo tudi na sredini morja voda do kolen.Če pa greš levo ti bo voda do željene velikosti.Če želiš malo pod vratom greš nazaj če pa hočeš vodo nad glavo greš pa naprej naravnost pred sabo boš videla prelepe ladje(seveda zelo oddaljene od tebe)v tem morju imaš tudi veliki trampolin in veliki vijugasti tobogan…Upam, da te je kateri od teh dveh predlogov navdušil, čeprav menim, da če boš izbrala, da boš izbrala morje Lopar.Meni je bilo lepo na obeh plažah.Vseeno pa mi odpiši v vsakem primeru kakšna se ti zdita predloga čaw!

LP ANJA!!

Gledala sem slike z Loparja in se mi zdi lepo, fajn je, da je čisto morje in mivka, pa tud daleč ni do restavracije, plaže, … Verjetno bomo šli tja v zasebni apartma, imajo razgled na morje, pa tudi drago ni preveč.
tk da….
hvala za obe ideji*

Ni za kej…..Veseli me, da te je moja ideja navdušila čaw
LP:ANJA

Veste kaj, res me ne briga, ampak mislim, da bi morali Slovenci po vseh teh nesramnostih, ki nam jih namenjajo Hrvati, malo premisliti, ali boste šli k njim na morje in jim nosili denar, ki ga od vas tako ne cenijo. Mislim, da je veliko lepših in prijaznejših krajev za počitnikovanje. Veliko lepih trenutkov ob premišljevanju!

Se prav strinjam z Amy1! Moral bi enkrat ignorirat Hrvate…
Predvsem pa je Hrvaška zelo draga in lahko za isti denar dobiš kaj bolj eksotičnega, pa še ljudje so bolj prijazni.
Na Hrvaškem pa te odirajo in ti zelo drago zaračunajo za njihov standard. kjer je npr. klima že čisto samoumevna, pri večini Hrvatov le-ta spada v luksuzni razred…

Kr neki!

Jaz Hrvaške ne bi priporočal!

Včasih kar ne morem verjeti, kakšne strašne načrte imajo nekateri. In želje. Saj bi človek kaj svetoval, toda kaj, ko cena ni pomembna. Predlagam, da že v tem letu pričnete z obhodi po lepi naši in iščete, iščete, ne zanašajte se na nasvete, človek je ob celodnevnem ležanju na mivki lahko manj pozoren in hitro kaj spregleda. Višino valov, naprimer, ni vse samo v skali, ki je tudi primerna za ležanje, toliko nepredvidljivih okoliščin je namreč, ki ti zagrenijo tedenski oddih, da ne gre nikomur zaupati. Zato že danes na pot in to s psom in možem, če imata pravico glasovanja.

samo na hrvaško ne.nevarnost morskih psov, letečih rib in jeznih ribičev!

bojkotirate lepo našo!

Pa naj mi nekdo razumno pove, zakaj bojkotirati neko deželo, mesto, izdelek? Greš, kamor pač greš, kjer misliš, da bo v redu, prijetno, veselo, novo in kaj vem kaj še vse. Če so nekje trenutno povsem neprijetne razmere, tja pač ne grem. In na Hrvaškem so, zato tja pač ne hodim. Whatever.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close