Najdi forum

Terme Snovik

Je bil kdo tam na plavanju in kako ste bili zadovoljni (ali ne)?

Ponavadi je kar gneča, sploh pa čez vikend.Mogoče je še najbolje iti tja v sredo zvečer, ko je od osmih do desetih zvečer nočno kopanje. Sicer pa blizu in v redu, kot pravim, mene moti edino gužva.
Lp.Pola.

Nikoli več v Snovik. Bil sem lansko leto pozimi na nočnem kopanju. V garderobi je mrgolelo starih in mladih ljudi iz bližnjih kmetij, ki so zaudarjali po znoju. Ko so šli v vodo, se pred tem niso stuširali. V vodi pa sem dobil še glivične okužbe kože, katere sem se zdravil dva meseca.

V bazenih term se lahko dobi tudi sramne uši. Ne vem za Snovik, govorilo se je za Topolšico.

Ojoj, čist ste mi vzeli voljo. Kam pa naj gremo potem pozimi plavat?

Sramne uši se dobi tudi v drugih termah – se pa ve kako. Kolikor vem so uši neplavalke, s tujo brisačo se pa tudi ne brišem.
Glivice so pa v vseh kopališčih problem, zato je treba pažit na dezinfekcijo nog in se nesrečnim tuškom ob vsopu v bazen ne izogibajmo.
Redno hodim v različne terme ( največ Čatež, Dobrna, Strunjan, Atomske ) zaradi zdravstvenih težav, pa še nisem bila nikjer neprijetno presenečena.

Mi redno hodimo med tednom, poleti in pozimi, in smo zelo zadovoljni s ponudbo. Med tednom tudi ni večje gneče.

Mi smo bili za novoletne praznike in je bila gužva ,da smo morali kar nekaj časa čakt da so nas spustili noter.Od tistega časa nisem bila več in ne vem kako je sedaj.Povseh termah je pozimi gužva,da teško plavaš ,samo španciraš.
lp geri

to je laž.v topolšci se dobi samo termaliranje in izjemne užitke.
ocena : 5 plus , vsi gostje se pred plavanjem stuširamo ali v sobi ali na bazenih !
spolne bolezni so v čatežu , moravcih , zrečah kjer je veliko mladih ki posteljno telovadijo , upokojenci v topolšci ki jih je 95 % so za posteljne zabave nekako nezainteresirani / za moške bi lahko rekli da imajo MEHNE , za ženske pa preokorne noge ………………………

3 avgusta sem bil v termah warmbad beljak.kljub temu da sem se prejšnji dan stuširal sem se pred vstopom v terme še enkrat.ne vem zakaj se ljudje v snoviku ne tuširajo?
moja osena za snovik : 2 minus !

Lord, če bi bil letos avgusta v Topolšici bi videl svinjarijo od svinjarije. Tuši niso delali, voda in urin
v WC je tekla po tleh, okrog bazena sploh niso čistili, razkuževanja nog ni bilo. Kot je bilo tu, tako zanemarjenih term še nisem videla. Le kje je bila inšpekcija?

odgovor zvezdici : to so natolcevanja , razkuževanje je , čiččenje vsega na eno uro , tuši delajo , / na notranjih in zunanjih bazenih / imaš dokaze? , bazene čistijo !
tako čiste sanitarije kot ima topolšca ima le malokašno slovensko zdravilišče.mogoče avgusta niso sfolgali , toda julija je bilo o.k.

športni animator tomaž kuret te dni ima predavanje o islandiji v sežani.ne vem če je še zaposlen v topolšci , lani je še bil.legenda!

LORDWALES ne govori na pamet. Takšne svinjarije ni nikjer drugje kot je bila v Topolšici!

Še to. Se je na mojo pripombo potem receptorka oz. blagajničarka opravičevala zato, ker
je vse delalo in bilo vse v redu?

Spoštovani Gato!
V bazenu Snovik le izjemoma vidim kakšen znan obraz iz okoliških krajev, pa sem s teh koncev in ne s teh kmetij. Pred bazenom so v glavnem registracije z ljubljanskimi, kranjskimi, domžalskimi, mengeškimi in drugimi grbi tako, da o okoliških kmetih, tuširanju ipd. raje ne bi. Toliko pa smo na Gorenjskem, da domačini za kopanje oz. tuširanje ne bomo dajali 2.500,00 SIT! Pa lep dan želim!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close