Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sharm el Sheikh vs. Hurgada

Sharm el Sheikh vs. Hurgada

Lep pozdrav vsem popotnikom. Rabim en nasvet! Če bi se morali odločiti, ali bi v Egipt šli v Sharm el Sheikh ali Hurgado? Predvidevam, da vas je že kar nekaj tja potovalo…

K.

Bila septembra v Sharm el Sheikhu – vse super če ti je do zabave, ker tam ne moreš ravno počivat v miru ker se vedno kaj dogaja. Maš možnosti da greš na številne izlete, če ti je do tega, koralni greben je zelo lep…v Hurgadi sicer nisem bila, sem pa slišala da je tam vse malo starejše (hoteli..) kot v Sharmu. Kaj jaz vem, pomoje je več ali manj ista zadeva. Pa Sharm je glede na moje opazovanje ponudb malo dražji. Lp

Ne v enega, ne v drugega. Od popotnikov bos ta nasvet zlo tezko dobila, ker se turisticnih resortov izogibajo. Vprasaj raje turiste.

Ja tudi jaz mislim, da se tja ravno ne potuje ampak se bolj preseli v resorz-turisticno kletko zasciteno pred zunanjimi vplivi,….instant turizem pac…..
Najbolje da gres v agencije, naberes prospekte, izberes ponudbo in odletis na instant turisticno izlezavanje!
Pa veliko uzitkov,:),
Shanti

Seveda se tja ne potuje, ampak se gre zabavat, sprostit, kopat, počivat…karkoli že. Pač je bil post malo napačno naslovljen (na popotnike).

Vseeno pa ni treba napadat človeka, saj si vsak sam izbira kako bo preživel prosti čas, pa tudi na tem forumu je nešteto ljudi ki niso pravi popotniki (samo spomnimo se postov o Djerbi…) tako da ni bojazni da nihče tukaj ni še nikoli bil v Hurgadi oz.Sharmu. Sploh pa mislim da ni smiselno človeka opredeljevati na turista ali popotnika. A mislite da se ne da biti oboje hkrati? Jaz sem popotnica, občasno sem pa tudi turistka, ker mi poleg potovanj paše včasih samo izležavat na plaži in s tem ni nič narobe, vsaj pomoje. Sploh pa če imaš možnosti za to, se pravi dovolj časa in denarja. Se opravičujem če sem koga užalila, lp

🙂 se opravičujem, če sem s svojim postom užalila kakega pravega popotnika. Vprašanje je bilo očitno nerodno zastavljeno, saj me je zgolj zanimalo kje preživeti zadnje tri dni popotovanje po Egiptu, ko se nama bo z možem prileglo tudi malo “izležavanja v turistični kletki” – pa glede na to, da je ta forum namenjen izmenjavi mnenj o (po)potovanjih, me je pač zanimalo vaše mnenje katera od teh kletk je bolj zlata 🙂 … Sem pa medtem, ko ste nekateri delili dobronamerne nasvete, drugi pa kritike (vsak pač da, kar ima :-), našla zelo zanimiv aranžma (http://www.agencija-oskar.si/10-potovanja/02-egipt/01-programi/04-egd/03-egd-15d-cai-mb.htm)…

Vsem popotnikom, turistom in pa tudi vsem dnevnim migrantom želim lep večer in seveda tudi praznike 🙂

K.

Kam in kako na počitnice, tako je naslov tega foruma. Torej ta tema paše točno sem. Popotniki imate svoj forum in nehajte že težit, če kdo hoče kot turist na počitnice. 90 % na tem forumu nas je turistov, pa kaj???????????????????????????’

Hoj, pravkar iz Sharma, vse suuuper!!! So pa prišli znanci, ki so bili na križarjenju po Egiptu tudi v Hurgahadi in pravijo, da ni primerjave. Torej, hitro v Sharm, jaz bi šla še enkrat takoj !! Lp adda

No vidim da ste tud vi užival, lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close