Bobo Tours in silvestrovanje v Beogradu!
Saj to me je zanimalo, v tem forumu mislim, da sem prebral, ne vem ce se je slo za silvestrovanje v Beogradu, bila pa je ta agencija.Da so namesto obljubljenega hotela dobili privat sobe.Pa da je bil vodic totalno nesposoben, to me osebno ne moti, samo hocem pa da dobim tisto kar obljubijo.
Vodenje, pac je kak je mi ni bistveno.
Mi smo bli aprila z njimi v Beogradu (organiziru fax). Tja smo pršli, s hotelom je blo tut vse vredu. Je bil sicer že mal dotrajan drugač pa: samo za spat je blo OK. Pa za zajtrk so bla tista jajca bolj surova kot pečena.
Je pa res, da je bil vodič (Damir) totalno nesposoben. Pojma nima kaj sploh govori (tko nej bi NATO Beograd bombardiru z jedrskimi bombami, pa še dost je blo takih ‘damirizmov’).
Ma fante še punco dol, pa se je bolj z njo ukvarju kukr z nam. Sem si jest Beograd 2 krat sam ogledu, preden nas je on kam peljal. Pa ko je bil kao srbski večer smo ga zlo preplačal. Smo šli v restavracijo Tri šešira. Plačal 20 EUR, tisto kar smo dobil je blo pa največ 12 EUR (preverjeno na meniju). Pa pijača nej bi bla v neomejenih količinah, pa se je pol izkazal, da ja: neomejeno, ampak ne več kot 3 piva (in samo piva).
Forum je zaprt za komentiranje.