Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Za katjo.m-Sharm

Za katjo.m-Sharm

Ciao, Katja!
Ker si pisala, da si bila pred kratkim v Norii v Sharmu, me zanima, koliko denarja si tam približno porabila?( S fantom greva namreč čez en teden tudi v Norio z Globturjem).In pa še, če si hodila na izlete s kakšno lokalno agencijo tam, pa če mogoče še veš katera je kaj zanesljiva. Sem namreč slišala, da so lokalne agencije precej cenejše od Globturja tam. Thanx za odgovorčke!

Živjo,

kar se tiče lokalnih agencij: če greš na več kot en izlet se ti res v seštevku pozna, mi smo ful prišparali. Maš polno teh agencij, mi smo šli na izlet do samostana s Sun&Fun (vse ok), v Ras Mohamed pa sami, v spremstvu “domačina”, (originalno) iz Luksorja, ki je bil takrat z nami v Sharmu in dela v turistični agenciji s sedežem v Kairu. (On je bil tudi razlog našega obiska Sharma). In ker so egipčani izredno gostoljubni, nam ni pustil da bi karkoli plačali…je bil že kar malo užaljen ko smo hotle dat za rundo. Tako da smo zapravljali bolj malo, samo na plaži za malico in pijačo, pa za shopping. Mogoče vse skupaj največ 1500 sit/ dan/ osebo. Največ te pride pijača, flaše vode za na plažo ker žeja je res huda. Če mislita vsak večer viset po lokalih potem vaju bo vse skupaj prišlo malo dražje, pa vstopnine za diskoteke so tam okrog 20 evrov, za taksije gre tud nekaj denarja. Točne cene sem že malo pozabila, samo se mi zdi da so zelo podobne našim. Na dan na osebo sigurno rabiš 2L vode, recimo sendvič na plaži + pijača, pri večerji spet pijača, pa še pijača zvečer. Plus nakupi in taksiji, izleti…Zračunaj koliko bi za to dala pri nas…pa boš približno vedela kok boš zapravila. Se kar nabere. Če te še kaj zanima pa vprašaj, lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close