Najdi forum

Benkina knjiga

Živjo

Obračam se na vse,ki se prebrali knjigo od Benke Pulko Po zemlji okoli sonca.
Kakšna se vam zdi?Jaz sem osebno razočaran,ker ni kaj prida zanimivega v njej…

Meni osebno so fotke kar zanimive,sam ful sem razočaran nad besedilom?
Sem mogoče preveč pričakoal,ali sem navaje da Križnar in Šeruga več pišeta?

meni pa se zdi, kot da so vse fotke rahlo podeksponirane……

To ni popotniška knjiga ali dnevnik popotovanja, kot bi marsikdo pričakoval.
To je knjiga vtisov in slik. Ciljni bralci niso avanturistični popotniki in se z mnenjem pridružujem večini popotnikov (ne samo iz tega foruma), da so nad knjigo rahlo razočarani.

Lažje je kritizirati, kot hvaliti ali knjigo napisati in izdati. Knjiga ni tako zanič in zgoraj napisano ni razlog, da se kjige ne bi vzelo v roke.

Dajleč da bi jo kritiziral.Samo zelo sem razočaran nad njo

jaz sem samo napisal svoje mnenje glede na to da je knjiga tako draga,pa še pa še neko nagrado je dobila….

Dobila je krilatega leva. Men se zdi da za knjigo leta. Drugač je še nisem prebrala tako da ne vem kakšna je.

LP, Snegi

Krilati lev je, če se ne motim, nagrada za oblikovanje ali pa morda za tiskarsko izvedbo, ne pa za tekst. Torej o branju ne pove nič.
Dobri potopisi (ali pa vsaj leposlovje z močnimi potopisnimi motivi) v slovenščini so po moje Črni angel, varuh moj Sonje Porle, nekatere knjige Evalda Flisarja, Križnarjeva Mana, Lepota velike praznine Mirka Bogataja…

benka je zakon , samo za ženo je ne bi imel ! je preveč hiperproduktivna.v sežani 13 aprila mi je dovolila slikati z pripombo za so mnogi poskušati a niso uspeli.moj power shot je uspel , rahlo megleno in kdor želi benkino sliko naj pošlje e – mail na

magicni@volja.net

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close