Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Izkušnje z Neckermannom?

Izkušnje z Neckermannom?

Zanima me kaksne imate kaj izkusnje z agencijo Neckermann in njihovimi last minute variantami? In kaj mislite za destinacijo Gran Canaria, vzeti samo letalo in hotel ali se splača še hrano zravn?Razlika v ceni je 15.000 za zajtrk in 30.000 za polpenzion.

Lp pa hvala za odgovore

Bil sem z njimi v Egiptu.Vse je organizirano super, cista 5.

Enak odgovor kot predhodnik!

LP

Z Neckermannom smo bili že kar nekolikokrat na Kanarskih otokih in je vse bilo OK. Ker pač imamo majhne otroke vedno vzamemo polpenzion. Glede na razliko v ceni ti priporočam,da vzameš poplpenzion, ker je hrana doli malo dražja kot pa pri nas (razen če lahko cel teden preživiš z fast foodom).

Pa uživite še za nas.

Ja pri majhnih otrocih se verjetno res splača vzet hrano zravn…jst pa grem s sestro, tko da si ne bova delale problemov s hrano, tko kt si rekla, fast food pa bo 🙂 Ela ker ste že večkrat uživali na kanarih me zanima kaj se splača it pogledat?

Malo pozno ampak upam,da še nisi odletela.

Meni je prvo vsekakor najlepše mesto Porto de Mogan, nato ti priporočam obisk Palmitos Parka imajo prečudovit show z orli, do teh dveh mest prideš tudi z rednimi avtobusnimi linijami. Drugače pa ti priporočam da rentata avto in se odpravita v notranjost, obstajata dve razgledni točki, pa park kaktusov – vsepovsod so itak karte otoka z oznakami kaj se splača pogledat.
Če slučajno igrata golf je v Maspalomasu kar solidno golf igrišče, ampak moraš rezervirati v naprej
vsaj dva dni.

lep dopust

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close