Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice poceni prevoz-Munchen??

poceni prevoz-Munchen??

zivjo,
kdo ve za kakšno poceni varianto prevoza do Munchna. Vlak povratna karta stane 15000sit, bus je še dražji.
slišala sem za zdomske avtobuse, menda se karte kupijo v agencijah…

ce kdo kaj ve o tem ali za kakšno drugo možnost naj to sporoci.

lp, eva

Zivjo!

Ne vem sicer kako ti bo prislo prav, poznam pa moznost, ki morda od tebe zahteva morda malo vec energije… presodi sama!
Easyjet leti iz Ljubljane do Berlina za 4700 in nekaj sit v eno smer, tam pa lahko vzameš vlak do Munchna. Ceno vozovnice za vlak ne poznam, bi pa moralo biti precej cenejse, ker je vlak lokalni in ne mednarodni!

Lep pozdrav in veliko sreče!

Jana

Poišči kakšnega kamionista ,ki ima pot tam mimo.

Vlak iz ljubljane je trenutno verjetno najbolj ugodna varianta, ker 15000 v obe smeri je zelo sprejemljivo!
Ceneje bos verjetno lahko edino se na stop, kar pa temperaturno ni vec najbolj vzpodbudno!
Lp
Shanti

Ne vem kaksna je praksa letalskih ponudnikov ampak jst sem poleg letalskih kart (LTU) dobila tudi karte za vlak. Vem da so jih tud nekateri drugi, ki so jih koristili samo za relacijo zel. postaja – letalisce. V bistvu pa jih lahko uporabis od katerega koli mesta v Nemciji do letalisca. Tako sem kupila samo povratno karto do Salzburga (polovico ceneje kot do Muc), od tam naprej pa uporabila prilozeno karto.

Druga moznost je stop (zoprno ker v Avstriji noben noce ustavit) ali pa kamionarji, ki vcasih za volanom zaspijo (vsaj pri meni).

Ana

ce zalis potovati hitro, poglej na aviatica. con, to so najcenejse letalske druzbe, za lete po evropi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close