London prevoz po mestu
Žal se ne spomnim koliko je bila cena tedenske karte za bus, brez problema kupita karto za bus, tedensko,uporabljala sem samo buse, veliko vidiš, izstopiš kjer želiš. Podzemnih nisem uporabljala, Busi so zakon, celo mesto lahko prekrižarita, pa tudi okolica Brixton,Greenwich in še kaj.Skratka uživajta, jaz sem bila letos januarja in vreme je bilo prekrasno.
Lilijana
Bil sem pred enim tednom v Londonu. Splaca se ti nabavit TOURIST TRAVEL CARD, kar prek interneta jo naroci, postnino ti ne racunajo. Karto prodajajo za 1,2,3 in 7 dni. SPlaca se ti jo nabavit, ker imas neomejeno stevilo vozenj z busi,metro,in vlaki. Cena posamezne karte za metro za 1 voznjo je 2 funta.
Ce te se kaj zanima vprasaj…
jst sm bla lani poleti in sm mela tedensko karto za bus-bila je približno 3000 sit in mi ni žal! kupiš jo pa lahko na vsaki postaji podzemne. lani sm primerjala cene za bus ali podzemno in bi me enaka karta za podzemno prišla še enkrat dražje, tako da če se ti ravno ne mudi se vozi z busi, pa še veliko več vidiš
Karto sem kupil na http://www.ryanair.com, letel sem iz Trsta na Stansted, za karto sem dal, ko je bila akcija (v bistvu je bil abrezplacna, samo takse sem placal) 8000 sit povratna. Ze na letaliscu sem kupil povratno karto za avtobus od letalisca do Londona 4000 sit. Voznja od letalisca do centra traja 1h.
Buy your Visitor Travelcard online at Ticket-on-line.com!
Forum je zaprt za komentiranje.