Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Vietnam, Kambodza, Laos…….

Vietnam, Kambodza, Laos…….

Zdravo!

Bi potovali po svetu pa si ne upate iti sami na pot?* No sedaj je vas problem resen. Pridruzi se nam nekje okvirno v mesecu marcu 2005 na pribl. tritedenskem potovanju po Vietnamu, lahko tudi v kombinaciji z ostalima drzavama (po dogovoru) v spremstvu izkusene svetovne popotnice.
Skupina bo formirana v majhnem stevilu, okrog 10 oseb, tako da se krijejo osnovni stroski. Cena: najnizja!

Drugace je mozno potovanje usmeriti tudi v druge dele sveta (Kuba, Jamajka, J Amerika, JV Azija, Mehika), ce bo dovolj interesentov.

Za vec informacij ter morebitna vprasanja se oglasite na e-mail:
lucija_selic@yahoo.com

Lepo pozdravljena,
Jaz sem zainteresiran za tvojo ponudbo, vendar me malo zanima okvirna cena, obvezna cepljenja, kako je s zavarovanjem!
Hvala

Ja tudi mene zanima okvirna cena….

lp

urška

Zdravo!

Res me veseli, da vas je ze kar nekaj zainteresiranih.
Okvirna cena je circa 300.000, 00 sit, katera vkljucuje vse komponente od letala, tax, vize, spanja, hrane, zelooo ugodnih nakupov ter prenekaterih izletov, ki se jih bomo udelezili na nasem potovanju, ki bo trajalo nekje med tremi tedni, lahko pa tudi nekaj dni vec, odvisno od dogovora z vami.
Cepljenja naceloma niso potrebna, osebno pa priporocam cepljenje proti hepatitisu A ter B -umazanija, voda…(po novem je eno cepivo za oba virusa skupaj), drugace ostalo ni potrebno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close