terme 3000
Terme 3000 so me zelo razočarale predvsem zaradi kampa. Z družino smo prišli popoldne in v manj kot 24 urah smo odšli naprej. Prespali smo eno noč, plačati pa smo morali dve nočitvi, češ da zaradi kart v bazenski kompleks. Poskušali smo se zmeniti, da bi zvečer karte vrnili, naslednje dopoldne pa bi odšli pač naprej. In glej ga zlomka, ni bilo mogoče, nikakor. Torej, kdor misli tam kampirati, naj dobro premisli, predvsem pa naj se že prej dobi podatke, kakšen račun mu bodo izstavili.
Bila sem v Termah 3000 pred dvema letoma. Bivali smo v privat penzionu 2 km stran. Ljudje prijazni, hrana odlična. Terme same pa mi niso všeč. Gneča je bila taka, da ležalnika nisi dobil niti pod razno, higijena v bazenu pa porazna. Po tleh so se svaljkali “mucki” prahu in tako drsi, da moraš hoditi kot po jajcih. Bazenski kompleks je zelo v redu le pri higijeni so malo odzadaj. Dopuščam pa možnost, da smo bili tam ravno v terminu, ko je gneča največja in, da je drugače kaj bolje. V tem primeru se opravičujem, če sem koga razžalila.
Forum je zaprt za komentiranje.