Najdi forum

terme 3000

Zanimajo me vaše izkušnje s termami 3000

Oj,

bla sem tam ene 2 leti nazaj, spala sem ne eni turistični kmetiji, kjer je blo super- dobra hrana, prijazni ljudje, ni bilo zelo drago pa še karte za terme se je dal pri njih ceneje kupit!

Terme so mi ble tud zlo všeč, če maš rada bazene s fajn toplo vodo je to to! lp

Grem vsako leto ene 3 krat tja…men je od slovenskih pokritih kopališč najboljse….vredu cene, vzdusje….
ni pripomb!:)
lp,
N.

tudi jaz grem vsako leto dvakrat tja za vikend

je zelo super

priporočam da vzameš s sabo kolo kajti tam se da kolesarit zelo super

tudi če nimaš veliko kondicije

uživaj

Ojla. V neposredni bližini Term 3000 oddajamo nove apartmaje če te slučajno zanima. Lahko samo prenočišče ali pa polpenzion. Informacije: 041 389 911 ali 041 340 420. Pa LP

Terme 3000 so me zelo razočarale predvsem zaradi kampa. Z družino smo prišli popoldne in v manj kot 24 urah smo odšli naprej. Prespali smo eno noč, plačati pa smo morali dve nočitvi, češ da zaradi kart v bazenski kompleks. Poskušali smo se zmeniti, da bi zvečer karte vrnili, naslednje dopoldne pa bi odšli pač naprej. In glej ga zlomka, ni bilo mogoče, nikakor. Torej, kdor misli tam kampirati, naj dobro premisli, predvsem pa naj se že prej dobi podatke, kakšen račun mu bodo izstavili.

Mi lahko zaupaš katera turistična kmetija je to ???

Hvaležna

Prosim če mi lahko sporočiš za katero turistično kmetijo gre! Sem zelo navdušena nad takimi ponudbami tako da v big upanju čakam na odgovor!

Hvala v naprej

Skrivnostna

Pa tisti črni bazen! :(( Greš noter, vse je super, samo ko prideš ven, imaš ves srebrn nakit totalno črne barve. Saj kakšno opozorilo bi lahko dali.

Lahko poveš kaj več o ponudbi?
Zanima me novo leto (26.12-2.01).
Kakšne slike, prospekt, cenik,…

lp

Bila sem v Termah 3000 pred dvema letoma. Bivali smo v privat penzionu 2 km stran. Ljudje prijazni, hrana odlična. Terme same pa mi niso všeč. Gneča je bila taka, da ležalnika nisi dobil niti pod razno, higijena v bazenu pa porazna. Po tleh so se svaljkali “mucki” prahu in tako drsi, da moraš hoditi kot po jajcih. Bazenski kompleks je zelo v redu le pri higijeni so malo odzadaj. Dopuščam pa možnost, da smo bili tam ravno v terminu, ko je gneča največja in, da je drugače kaj bolje. V tem primeru se opravičujem, če sem koga razžalila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close