Avstralija
lep pozdrav
jst grem v Avstralijo konec oktobra za par mesecev…
če te zanima kej odpiši na napisi.mi@email.si
sem študent in bom potoval sam, tako da je občasna družba dobrodošla
lp
Zdravo!
Tudi jaz se odpravljam v Avstralijo. 30. oktobra priletim v Melbourne. Namen imam prepotovati vzhodno obalo do Cairnsa (mogoče s kratkim skokom v “outback”). Za Avstralijo imam časa 32 dni, potem pa skočim še malo v Azijo. Potujem sam in se prav tako ne bi branil slovenske družbe. Če se želi kdo pridružiti, lahko uskladimo plane…
Lep pozdrav
Pepson
Cena karte je okoli 179.500 SIT iz Dunaja (Garuda Indonesia)
Poglej malo na http://www.odklop.com
S kartami bo treba kar pohiteti, kajti prostih mest za odhode v oktobru in novembru ni več veliko. Jaz letim z družbo Emirates, ker sem želel potovanje skombinirati še z obiskom Dubaja in nazajgrede s postankom v Singapurju. Cena pri Kompasu z odhodom iz Ljubljane je 223.000 SIT + TAX.
Sicer ima Austrian Airlines akcijo za 799 EUR + TAX, ampak ne dovoljuje “stopover”-jev in karta velja le 30 dni, je pa še nekaj prostih mest. Qantas ima akcijo za 205.000 SIT + TAX, ampak je že skoraj vse zasedeno. Pri STA v Ljubljani sem videl, da ponujajo Sydney in Melbourne z British Airways za 721 EUR + TAX z odhodom z Benetk ali Dunaja (ta cena velja le za študente in mlade do 25. leta).
Lep pozdrav
Pepson
peace….k bos ti tut kej delou po avstraliji al zakaj bos 2 mesca rabu do cairnsa? No ce se ne bos cist u usakem mestu ustavu nimas kej 2 mesca do tja rabt. ne vem no js sm v mescu pa pol od canberre mim alice springsa, cairnsa pa nazaj do canberre obkrozila. s tem da sm sla se na 2 otoka pa v vsakem mestu sm bla najmanj 3 dni….nekje vec….odsvetujem ustavljanje v Mt. Isi…razen ce mate samomorilska nagnjenja….je namrec totalna beda in dougcajt…tuki sm edinkrat ze nasledn dan popihala. Ne vem no….mislm pa da ce si planeras 2 mesca za do gor je to prevec…..ampak to je le moje skromno mnenje….
uzivejte…..;(
Keltinja
svetujem vam, da razmislite o dvomesecnem tavanju med Sydneyem in Cairnsom, ker se boste vrnili in vam bo zal, da si niste ogledali Avstralije. V obala je zelo podobna, razen da hochstaplerstvo cveti na Gold Coastu, da je vmes Fraser….
Svetujem, da tudi Outbacku posvetite nekaj casa. OD Rockhamptona do Mt.Ise je en odpiljen kos, pa ALS.. Kakaduja ne bi spuscal…
Velja razmisliti, ker je karta draga in 24 ur letenja je vse prej kot prijetno…
lp, I.
Forum je zaprt za komentiranje.