Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice LONDON – nocno zivljenje

LONDON – nocno zivljenje

Nisem zasledil kar se Londona tice se vprasanja glede nocnega zivljenja…

Lonodon sam sicer zelo dobro poznam bil sem vsaj ze 10krat tam (teta zivi gor) sam resne priloznosti za zurat v njemu, razen tistih lokalni pubov in diskotek v “mojem” koncu, se nisem imel.

Torej naprosam nekoga ki je to ze dozivel, naj malo opiše kako, kje, koliko dnarja mors met…uglavnem zanima me cim vec ker bi tud to rad sprobal pa do zdej se nisem imel moznosti.

Ce morda kdo pozna kako diskoteko/klub al pa karkoli kjer se dogaja karkoli zanimivega ampak da ni “preplavljeno” s turisti…Vem da je tista diskoteka sm pozabu kako se ji rece na Leicester Squeru zelo popularna vendar v njej naj bi bili predvsem turisti…

anyway kakrsni koli predlogi so dobrodosli!!

LP!

probaj Fabric night club pri Tube station Barbican (www.fabriclondon.com)!
Cene: 12£ vstopnina
malo pivo 3.5£
kolko bos zapravil pa je od tebe odvisno:)

Mi smo se meli prau fajn samo pazi da se ne zgubis noter :))

LP

A boš šel kaj v kratkem tudi v London? Jaz bi tudi šla. Za kake tri dni – npr. v petek zjutraj tja in v nedeljo nazaj.

Heh, jah nacrtovano nimam nic samo tko me je zanimalo. Kaj bi sla zravn? 🙂 Vse se da nament, bi pa bla lepa varjanta tko za tri dni ga mal zurat, sam pr men se zmer pol zaplete k bi mogu obiskovati razne znance, tete, strice,…

Sm slisu tud za Ministry of Sound…ma kdo kej izkusenj s tem mega diskacem?

Tudi jaz mam namen en tak hitr izlet v London konec novembra opravit (4 dni)!

Aktivno zbiram informacije o nočnem življenju. London ima najbolj razvito nočno življenje v EU… Na netu res ni nič konkretno pametnega! Res dobr party se lahko najde po sreči, ali pa s kakšno insajdersko informacijo domačega londonskega party-fana! (preko znancev sem skoraj že prišel do enega…)!

Kar se pa Fabric in Ministry of Sound tiče: ta sta oba mega diskota, in zato verjetno tudi polna turistov. Če te to ne moti, verjetno čisto kul!
Fabric je D’n’B usmerjen, MoS pa že kar nekoliko preveč v komercialo…

Pravijo pa, da je trenutno ful in after party v neki cerkvi…

Povem, ko izvem kaj več!

Pozdrav!

hm….. v Ministry of Sound bom sel enkrat te dni (moram scekirat flajer kdaj je zurka), tako da lohk sporocim kako bo…..

v Fabricu se nisem bil, priporocam pa Turnmills v Islingtonu. sicer se pa drzim bolj studentskih zurov, kajti £12 za vstopnino in £3.5 za pivo kot je napisano zgoraj, je malo “out of my reach”.

jah k se glih bolj drzis studentskih zurov bi lahko mal napisu kako do njih pridt…opis kje pa kaj se dogaja…

lepo prosm!

v bistvu trenutno najbolj dogaja to, da majo vsi faksi v londonu t.i. freshers’ week kar lahko enacimo z brucovanji. tako da si kar izberi faks – LSE, UCL, King’s itd itd, hop na stran njihove studentskega zdruzenja (students’ union) in poglej kaj dogaja. cist konkretno ti pa lahka povem recimo povem za LSE da so ta teden na vrsti:

– quiz night (krneki) – torek
– “Funkadelic” v klubu The End (£7 vstopnina) – torek
– nastop znanega, vendar skritega banda, v Quad-u (LSEjev klub) (£12 vstopnina za nestudente) – sreda
– zasebne zabave v razlicnih studentskih domov (dzabe za prebivalce domov) – cetrtek
– “Crush” spet v Quad-u (£4 za nestudente) – petek

to je v tem tednu, sledijo pa se Foam Party, Back to Skool Party, Ministry of Sound nekoliko kasneje……

Hey!

Jaz sem kar pogosto v Londonu – mam tud teto tam:) no, tam sem predvsem zarad žurov ker so res najboljši!
Nekaj dobrih diskotek je na Leicester Squeru – največja tam je Sound in prav ta je polna turistov. Meni osebno se najbolj dopade diskoteka Rain forest -res nenormalno dobro vzdušje (vse je v stilu pragozda – ovijalke, gorile, are, glavni šank je kot anakonda,..) Prevladuje hip hop in nekaj r&b – ja, nadstropje nižje pa je tud hous. Dober žur je tudi v Zoo baru – skoraj brez turistov, vendar se mi je zdelo da tja hodi uglavnem samski folk…se malo nastavljat:) ne bo manjkalo nastopov na šanku – v smislu coyote ugly:)
Če ti je všeč hip hop imaš eno za London ”malo” diskoteko (ne spomnim se imena – mislim pa da je nekaj v smislu BB45 al kar neka številka) – v tisti ulici kjer je McDonald na Leicester Squeru , no tam je meni zelo všeč saj prevladuje temnopolta populacija in noro vzdušje! Brez komercijale!
”Jz” je omenil party v neki cerkvi… to je ena diskoteka v Brixtonu (naredili so jo v neki propadli cerkvi) in je baje ful dobra. Jaz še tam nisem bila, 100% pa bom v kratkem:) Reče pa se je Mass!
Ok, mislim da sem se zaenkrat dovolj razpisala, če pa ima kdo še kakšno vprašanje glede nočnega življenja al pa shoppinga v Londonu pa kar….tukaj sem profi:))

Lep pozdrav vsem!

Evie, ali imaš tudi kakšen namig za trance in techno sceno!?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close