Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Toplice za Novo leto

Toplice za Novo leto

S fantom bi rada letošnje Silvestrovo preživela v toplicah. Vzela bi 3-dnevni aranžma s polpenzionom. Zanima me, če ve kdo za kakšno poceni varianto, ker sem gledala Terme 3000 pa je 3-dnevni aranžma okoli 88.000 na osebo, pa še daleč je. Midva sva računala da bi odštela tam okoli 50.000 SIT na osebo.
Vesela bom vsakršnega predloga .

Cen sicer ne poznam, ampak bi ti bolj priporočala Terme Palace v Portorožu. Imajo tudi termalno vodo (toplo), razen tega pa si v bolj turističnem kraju, kjer ne bosta umrla od dolgčasa.
Če pa imata rada samostojne potepe, so Moravske ful ok. Tam si lahko pogledata Plečnikovo cerkev v Bogojini, lončarje v Filovcih, energijske točke pri Bukovniškem jezeru, grad Grad, otok ljubezni v Ižakovcih… vse polno je tega v Prekmurju, mogoče se je celo včasih bolje pridružiti kakšni skupini, če imajo v toplicah kaj organizirano.Dina napisal:

Mislim, da mi je kolegica pravila, da so v Dolenjskih ali Šmarjeških neke hišice, ki imajo v kleti lasten majhen bazenček. Tam imaš zagotovo mir, čene pa v lajf………..Preveri, če je res.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close