Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kako v Prago in kje prespati?

Kako v Prago in kje prespati?

Ojla! Če je bil že kdo v Pragi v lastni režiji, me zanima, če ste šli tja z avtom, vlakom, letalom ali avtobusom – kaj se bolj splača? V katerem hotelu ste bili (je bil lepo urejen in koliko je bil oddaljen od centra mesta) in ali ste bili zadovoljni z njim? Hvala!

Fant je sel v torek na vlak do Prage. Karta je stala priblizno 14.000sit (enosmerna), evro domino-najcenejsa varjanta, kjer ima zastonj se 3 dni voznje po Ceski . Drugace je pa karto kupil v STA, mislim pa da moras biti mlajsi od 26 let.

Kje v Pragi prespati pa tudi mene zanima 🙂

Bil sem pred 14 dnevi v Pragi z avtomobilom v lastni reziji. Prespali smo v Traveller’s hostel ( Dluha ulica, 400m od glavnega trga v starem delu mesta ) tukaj imas link :

http://www.hostelbooking.com/ibnpub/english/static/hostel_hostelwithrooms_template.asp?id=15010&country=CzechRepublic

Hostel je bil cist, osebje prijazno. Rezervirali in placali smo preko interneta s kreditno kartico. Ce vas se kaj zanima pa vprasajte.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close