Najdi forum

KATJA M

Res si prijazna, da si se takoj oglasila. Zanima me, če ste šli z Globtourjem in če časovno (odhodi letal itd) vse klapa. ALi se gre v stari Sharm peš in kako dolgo je do Dahaba? Kakšne so termperature in morje? Tisočkrat hvala, adda

Živjo,

smo šli z Globtourjem, v petek (en dan pred odhodom) so nas obvestili o točni uri odhoda, šli smo ob 9 izpred hotela, polet je bil ob 23.40 in ni bilo zamud. Sobe je bilo treba spraznit do 12, ampak smo jo podaljšali do 19.00 za 25 evrov. V stari Sharm je treba s taksijem, iz centra mesta do tja te mora prit največ 20LE, preden vstopiš v taksi rečeš recimo da si se prejšnji dan peljala točno tja za 20…in potem
se jim ne da pregovarjat…Morje je bilo zelo toplo, okrog 27 C, temperature zraka čez dan okrog 35, ampak je suh zrak tako da je vročino lažje prenašati. Do Dahaba smo mi šli preko samostana Sv.Katarine (skupaj 6h vožnje). Lp

Hoj, saj sem res malo tečna, a povej mi še kaj se splača kupiti in kakšne so cene (recimo usnje, zlato…) Adda, hvala

Glede zlata in usnja res ne bi vedla, ker nisem niti gledala, drugače pa so cene odvisne od tega kako dober pogajalec si. Lahko kupiš hibiskus čaj (res dober), majo lepe škatlice (intarzije iz školjk), vodne pipe na vsakem koraku, vseh velikosti, da se najt kakšne zanimive rute, začimbe, tudi papiruse pa posodice iz alabastra, ogrlice iz koral,….Skratka izbire je veliko.Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close