INTELEKTA-DJERBA
Zdaj jaz ne vem, če gre za pravo zadevo ampak eni od naših so takrat rekli, da jih bodo dali v časopis. Mi smo takrat ob prihodu na letališče zvedeli, da gremo v hotel Cesar palace. Ko smo vodičkam povedali, da nismo za Cesarja ampak Djerba Palace so nam rekle, da je to vse en kompleks in da gremo celo na boljše. Tako smo prišli iz 4* na 5*.Premestili pa so nas zato, ker je bil pač Hotel Djerba Palace popolnoma zaseden. Problem pa je bil v tem, da nismo bili v hotelski stavbi ampak smo bili nastanjeni v nekakšnih bungalovih. To so bili kompleksi pribl. 16 sob v prtličju in prvem nadstropju. Sobe so bile velike, s hodnikom ter ločenim wc-jem in kopalnico. Vsem, ki so se pritožili so dali možnost, da si gredo ogledat Palace. Vendar so se na koncu vsi odločili, da ostanejo v Cesarju, ker so bile tam majhne standartne hotelske sobe z malim balkonom. Pri nas pa si imel dokaj velik balkon ali pa teraso. Osebje in hrana sta bila super. Midva sva preživela super 14 dni in tudi vse tri vodičke so bile profesionalne.
JAZ GREM ČEZ TRI TEDNE(NE ČEZ 14 DNI) V HOTEL DJERBA SUN ZATO ME PA SKRBI DA NE BO KAKŠNA NATEGAVŠČINA, KER BI RES RADA LEP DOPUST(KOT VSI SEJ VEM). MISLILA SEM DA SE BO OGLASIL KDO KI JE TOČNO PREBRAL ZAKAJ GRE. ZANIMA ME ČE NI TO POVZROČILA KAKŠNA TEČNA BABA, KI JI NI VŠEČ NIČ ,ALI JE KAJ RESNICE V TEMU, KER SLIŠALA SEM DA JE TO V ČASOPISU SPROŽILA ENA FUL ZATEŽENA BABA.
Čau!
No potem k pridemo mi iz dopusta ti bom vse lahko povedala kako je blo. Glede članka u časopisu pa sm tud jst slišala, d je to res povzročila ena ful zatežena baba! Ena picajzlasta baba k je verjetn ful presrana in razvajena! Tko d zdej ne vem kaj je res in kaj ne. Tko je: vsak ma svoj okus in enim je neki ušeč, drugim ne tko d ne morš pol vedt a je blo res ful slabo al ne. una se je baje pritoževala tud glede mravelj (lepo te prosm mravle ti pa res nč ne morjo in so čist povsod). Lahko se pritožuješ glede čistoče, č wcji niso čisti pol res to ni fajn a ne. Mah ne vem no bomo potem vidl k bomo tam! Se pravi mi pridemo domov 23.09.2004 in takrt bom napisala kako je blo nam vsem ušeč.
No lepo se mej
Čau
Anchy
ojla no v novicah je pisalo tole: Emilija in Dušan Bajc sta šla z Intelekto v Tunizijo, v hotel Djerba Palace. Že takoj ko so dol pršli se je najdu problem, ker so šli v hotel Cesar namesto v tistega, za katerega so se prijavili, ker naj bi bil prezaseden. Ko sta prišla v sobo v Cesarja, je soba smrdela po zatohlosti, namesto pogleda na morje sta imela razgled na sosednjo stavbo. hladilnik ni delal, gorela je samo polovica luči, iz omar so prišli molji…
potem sta se pritožila vodički, ta je rekla, da bo zahtevala novo sobo, potem pa je ni blo več na spregled, še na telefon se ni oglasila. potem je klicala direktorja Intelekte Farkaša, ta pa je pol reku, da se je Emilija obnašala zelo živalsko…
cela kriza!!!!!kk ti lh dajo drug hotel, če si plačal za enga???piše še da včasih v tuniziji celo zavrnejo letališča, če je prepolno turistov!!!!
Sej se mi je zdel, da je bilo od teh dveh v novicah. Najina soba ni bila nič zatohla pa tudi nič umazana, vse je bilo tako kot treba. Gospa je bila res malo preveč nevljudna. Ko je klicala vodičke in na sedež Intelekte, je zelo vpila v telefon. Ker nas je bilo takrat ob prihodu 12.8. za hotel Palace cel avtobus, se čudim da ni še več pritožb. Očitno smo se vsi ostali imeli čisto vredu. Pa še to. Najinima prijateljima isto ni bila soba s pogledom na drugo všeč, pa sta na recepciji lepo vljudno prosila, če se da dobit drugo. In sta jo dobila takoj naslednje dopoldne. Sicer ne vem, če je to v novicah kaj omenila, ampak njo in moža pa še nekatere druge so vodičke peljale v hotel Palace, da vidijo kakšne sobe so tam. Ko so ugotovili, da imamo mi tam vse boljše so bili zelo hitro nazaj. Skratka gospa je bila zelo picajzlasta.
Tud mi2 sma bla z Intelekto na Djerbi, hotel Abir. Tud najina soba je prvi dan bla zatolhla, voda na WC-ju pa je non-stop tekla ker se sistem s plovcem ni dal popravit in moja boljsa polovica 2 noci sploh ni mogla spat, bla sma cisto spodaj na zadnji strani hotela, pred sabo pa sma mela zid ki je loceval nas hotel od drugega, soba pa tud ni bla tak lepo zrihtana ko na slikah na netu + skripanje postelj – cela štala na prvi pogled:). Ko sma čistilki nastavla 1 dinar je bla soba spucana tak da samo gledas, prvi problem resen. Sicer pa je to drzava kjer nekaj stejejo le podkupnine in ob prihodu v hotel se splaca dat kakih 10 dinarov za boljso sobo – tega se na zacetku nazalost nisem spomno pa tud dnarja nisma mela dokler nisma zamenjala. In ker zadeve z WC-jem niso resli tak ko bi blo treba sem se mogo malo razpizdit in je blo takoj boljse – dali so nama sobo na vrhu hotela s prekrasnim pogledom in valda balkonckom ki ga spodaj ni bilo, zvecer ni blo zatisja ampak sma mela v zivo muziko (animacije), pa tud vizuelno je zgledala tak kot se spodobi. Potem pa clovek ugotovi da v te najboljse sobe na vrhu naseljujejo samo afnaste francoze in italjane – da bruhas!
Dopusta kljub prvima dneva bolj cudnima dnevoma (kar se tice sobe) nisma mela pokvarjenega ker sma bla v sobi vecinoma samo zvecer ko se stemni in postane okolica hotelov bolj kot ne mrtva – drugac pa sma skoz neki hodla in bi se z veseljem se enkrat vrnila:)
Sosedoma spodaj pa je nagajala elektrika ki je je vsake tolko casa zmanjkalo in ker se nista pritozla sta lepo ostala kar spodaj. Tak da ce mate probleme ne zganjat neke panike, vseeno pa si izborite to kar vam pripada;)
Včeraj smo se vrnili iz Djerbe.Šli smo s Kompasom.Med potjo od letališča proti hotelu je vodič povedal,da mora šest gostov v drug hotel samo za eno noč zaradi Nemcvev,ki so morali ostati,ker ni bilo aviona.Bil je hotel z eno zvezdico več.Drugi dan so odšli v svoj hotel,pa sobe niso dobili pred dvanajsto tako,da se tudi v drugih agencijah dogaja to in ne samo v intelekti.Mi smo bili v hotelu Vinci Djerba resort.Bilo je tako kot piše v katalogu tako,da nismo imeli pripomb.
Glede Intelekte in hotela ABIR.
Za 3 zvezdice nisem pričakovala veliko, bilo je v redu. Šla sva v zečetku avgusta. Naslednjič bova šla jeseni za isto ceno, ampak višja kategorija. Je večja izbira hrane. V Abirju je manj izbire, se preživi, če nisi preveč izbirčen. Sladice so bile dobre, se vsaj od tega naješ.
Polnega penziona ne bi vzela. Vsaj brez enega obroka ostaneš. Če greš pa na izlet, pa še vsakič enega. Namreč celodnevni izleti imajo vključeno v ceno tudi kosilo.
Glede bakšiša, ne biti preveč vzhičen in kar povprek vsem dajati. Je odvisno od sobarice ali natakarja, če se mu ljubi.
Namreč pri dopustu je problem Intelekta. PP sva imela od 5.8 – 12.8. Poleteli smo iz Brnika ob 1.00 zjutraj 6.8. Na Brniku res moraš biti 1.5 h prej, ker pri nam se je zgodilo, da je avion poletel pol ure prej. Do hotelske sobe smo prišli ob 3.50h zjutraj. Za zajtrk sva nastavila budilko, da ne bi še tega zamudila. Zadnji dan je bil prvi avion ob 16.00h in drugi ob 21.00h. Vsakem primeru ostaneš vsaj brez enega obroka, če imaš pa hudo smolo, pa še vsaj brez enega ali dveh. Veliko jih je bilo nezadovoljnih in smo se pritožili zaradi odhoda in prihoda aviona. Da ne govorim o odgovorih agencije. Farkaš obvlada copy/paste. Enaki stavki do vejice. Med drugim je bil odgovor, da avioni letijo tudi ponoči, drugače se ne bi amortizirali. Po telefonu sem izrazila nezadovoljstvo glede poleta aviona. Odgovor je bil, naj grem pa v Grčijo. Tja leti Adria in leti so podnevi. Tudi drugi so bili neprijetno presenečeni nad zaposlenimi v Intelekti. Vodičke v redu, odvisno katera je.
V glavnem dopust na Djerbi nama je bil všeč, šla bova še kdaj.
Ne pa z agencijo Intelekta. Če ti je vseeno, koliko plačaš in koliko dobiš za to, ti je povsod dobro.
Če bi v agenciji vsaj v odgovoru napisali bolj prijazen odgovor (pa čeprav pesek v oči), bi vsaj malo v zakup vse vzela. Ker jim je pa škoda besed, pa naj koga drugega peljejo tja. Mene ne več.
Lep dopust vsem, ki še potujete.
No tudi jaz in moja boljsa polovica, sva bila z Intelekto na Djerbi in sicer v hotelu Abir.
Tudi midva sva prvi dan, ko sva prisla pozno zvecer vsa utrujena v zatohlo in skrajno umazano sobo (da ne omenjam kopalnice, ki ni videla osnovnih popravil ze dolgo casa- rja.., omare unicene, ta soba je bila cisto v pritlicju poleg sobe za cistilke in sobe za cistila, tako da sva “uzivala” v vonju po varekini) neprijetno presenecena in jezna. Drugo jutro sva odsla na recepcijo in vse skupaj povedala in zahtevala drugo sobo, tako, da sva brez problema tudi drugo sobo dobila, bila je neprimerno boljsa (klima je delala, bila je cista). Ostale dni sva prezevila krasen dopust in brez pripomb glede vodick, hrane itd…
Nisva zahetvna, v mlajsih letih sva potovala z nahrbtniki in spala kjer se je dalo, sam ko si ze “malo” starejsi pa si zelis imeti tistih sedem dni vsaj kolikor toliko uredu.
Motilo me je edino to, da smo priseli na Djerbo okrog pol enajstih zvecer in zadnji dan smo sobe spraznili ze do 12.00 ure (kot obicajno – ce potujes z agencijo) in odsli na letalisce ob 13.30 uri. Tako da praktnicno od prvega in zadnjega dneva nimas nic.
…..mogoce se pa vrneva na nahbtnike….;))))
Tisti ki se sele odpravljate na Djerbo se prilagodite njihovemu nacinu zivljenja (barantanje, hrana…) in uzivajte!
Eno vprašanje za vse, ki ste bili na Djerbi. Ali je mogoče npr. jaz grem s svojo boljšo polovico(anchy) na Djerbo 16.9.2004, nazaj predvidoma 23.9.2004.
Zdaj me pa zanima ali bi se dalo podaljšat. Namreč karte dobiš in verjetno veljajo še za kak drug dan. Namesto 23.9.2004 bi šel naprimer domov 25.9. in doplačal tiste dva dni hotela.
torej bi se dalo ali ne. Vem da je rezervirano ampak ker ni v sezoni bi se v kakem drugem hotelu(če ne istem) dalo dobit še prenočišče.
Torej kaj pravite bi šlo?
Ah te slovenske novice!!!!I
Pa res objavijo vsako bedarijo od vsazga picajzla!!
Mislm, da je ta Emilija k je dala objavit clanek mocno pretiravala in da je to ena fina baba za ktero je bol da ostane doma!!!!Ce so se ostali mel fajn, pol ze more bit neki na tem!!!!
Ce si picajzlast je bol da gres u 5 zvezdic al pa ostanes doma!!!!
Marija kar brez skrbi, se bos mela fajn!!!!No, kokr si nardis!Djerba je lepa in zanimiva, pogledat pejt se mal naokrog pa nujno na en safari, da si naberes novih dozivetij!!!
Lep dopust
Midva pa sva bila tudi v Abirju in je bilo vse super….še boljše kot sva pričakovala. Soba čista, klima delala, velika izbira hrane (sem zelo izbirčna, pa nisem bila nikoli lačna, super animatorji). Intelekta je pa tudi super (vsaj za naju), vodički fajn….nama ni žal. Vse je bilo tako, kot so rekli. Pohvalno.
Aja
Forum je zaprt za komentiranje.