HOTEL DJERBA SUN
Halo vsem.
23.9. sem se vrnil iz Djerbe.
Hotel Djerba Sun
Pozitivno: bazen, nastanitev, kopanje v morju, jahanje kamel…
hrana (mesojedci pozor, v tem hotelu boste bolj lačni kot siti)
Drugače je hrane sicer dosti. Naj samo naštejem:
Kosilo:
Vsak dan razne testenine(špageti, polžki itd.) polivke so brez mesa :)))
Riž
SLABO pečen oz. kuhan krompir…vedno surov. NE PRIPOROČAM
sadje: mango, lubenice….ne priporočam
Solate ki si jo sam pripraviš
včasih kakšni kosi piščanca, čuden golaž itd.
njihove specialitete: kus-kus (priporočam)
na tone sladic (nekatere so dobro nekatere ne, stvar okusa)
Sladoled (ne priporočam…verejtnost driske :)))
Večerja:
Isto kot kosilo le da nimajo sladoleda in imajo včasih kake palačinke itd.
Zajtrk:
Kot povsod
Marmelada, puter, salame, kava, čaj, itd.
Posebne salame ne priporočam ker je taka kot bi jo dal za dve ure na sonce!!!
Aja še to: vsi ki imate All inclusive: bari v hotelu niso vsi pod all inclusive in je treba drugje enako plačati kot brez AI razen v baru na plaži(vino, brezalkoholne pijače), bar pri bazenu(vino, brezalkoholne pijače), bar v hotelu spodaj(vino, točeno pivo, brezalkoholne pijače). Ponavadi ti ponujajo v teh barih razne koktejle itd…pazite ti niso ZASTONJ !!!
Pri kosilu in večerji strežejo pijačo in pride natakar do vas(brezalkoholne pijače, vino) sami si lahko vzamete le vodo.
Hotelska nastanitev(bili smo štirje oz dva para):
Najprej so nam bile dodeljeni sobi v pritličju(ena razgled na cesto, druga razgled v drevo, iz omar smrdelo po švicu, brez hladilnika, kopalnica potrebna obnove :))
Po hitrem posredovanju oz. ko smo podkupili receptorja z 10DIN(1500SIT) smo v pol ure dobili večjo sobo med samimi francozi in nemci s pogledom na morje in dobro kopalnico:)))
Ne kupujte v hotelu!!! Nasproti hotela je trgovinica v kateri je vse veliko ceneje!!!
Plaža in bazen:
Bazen je super in prav paše da ne lezeš 30m da si v takoj ves v vodi:)
Morje: 5m umazanije(trava itd.), 20m kalne vode(mivka),včasih valovi okoli pol metra, včasih čisto mirno. Na plaži vseskozi prodajajo kič. Se sprehajajo s kamelam in jahajo konje. Ne kupujte na plaži je vse veliko dražje!!! Pazite se zoprnih nemcev ki te podijo s plaže kot da je ves svet njihov.
Nočno življenje:
GA NI. Razen večerne animacije za otroke in mogoče večerno kopanje.
Disko sicer je vendar je bil vsaj zdaj bolj prazen in tudi vse pijače so tam zelo drage.
Osebje:
Na splošno sem opazil da tam nekaj veljaš oz. so prijazni do tebe veliko bolj če si Nemec oz. Francoz. Npr. s punco sva naredila preizkus. Sva prišla normalno oblečena(kratke hlače, majica, natikači) in sva čakala na postrežbo nekaj minut. Ko sva se malo boljše oblekla(kavbojke, srajca…) sva bila postrežena takoj(govorila sva nemško) in takoj je odnašal pribor itd. skratka splača se naučiti nemško:)))
Torej nakako prijaznost do narodov:
Nemci
Francozi
Italijani
..
.
.
.
Slovenci in Čehi
Ostali
Sicer imajo tudi animacije največkrat v nemškem jeziku pa čeprav je veliko tudi čehov in slovencev.
Angleško znajo zelo slabo.
Aja še to že drugi dan sem odnesel iz tam drisk, ki jo imam še zdaj(kljub oglju itd)!!! Pazite prehrano. Sam nisem pil nič vode iz pipe(še zobe sem si umival z kupljeno), pojedel skoraj nič zelenjave in sadja pa sem kljub temu fasal.
Ocena na splošno:
Enkrat za videt, drugič ne.
Priporočam jahanje kamel :))) Stalo je 75DIN(izlet) + 10DIN(45min jahanje kamel)
Če ima kdo še kako vprašanje naj vpraša.
Marsikaj ni tako kot piše…sicer bi se lahko pritožil ampak jaz nisem una gospa iz S. Novic:)
Piše:
Gostom, ki bodo doplačali za all inclusive, bodo brezplačno na voljo zajtrk, kosilo in večerja, domače vino, pivo in brezalkoholne pijače ob kosilu in večerji ter od 11. do 22. ure v centralnem hotelskem baru. Popoldan med 15.30 in 16.30 pa v restavraciji tudi kava, čaj, pecivo in sladoled za otroke. Brezplačno športno ponudbo predstavljajo namizni tenis, tenis (samo podnevi), lokostrelstvo, balinanje, odbojka in košarka.
PA je potrebno pivo plačati pri kosilu in večerji….
Poleg tega pivo strežejo le v enem baru v hotelu spodaj, ki pa ni zanimiv in tudi ni klimatiziran…ve se zakaj….ker če bi pivo stregli zunaj ob bazenu bi tekel v potokih:)))
KOKTEJLI so žal za doplačilo…nikjer nisem zasledil da bi bili vključeni v AI…sploh na intelektini strani ne. Edina dezinformacija je pivo pri kosilu oz. večerji.
Ja pozabil sem dodati. Ja ribe so na jedilniku in sicer včasih kuhane, včasih ne. Jaz sem jih jedel in so bile kar dobre.
Glede cen piva in vina ne vem saj smo imeli AI in smo pivo pili bolj v tistmu barčku. Vino pa je bilo povsod zastonj za nas z AI. Še za info en koktejlček pride tam nekje od 5-12 DIN
Moja starša sta ravno zdaj na Djerbi in sta šla na vse izlete. S punco sva šla edino na celodnevni izlet v Douz(jahanje kamel) in je bilo zelo dobro(edino slabo je bilo da smo se veliko vozili). Moja starša pa sta rekla da je dobro tudi iti na izlet z gusarsko barko na otok flamingov, kjer imajo potem ene predstave ob katerih se dobro nasmeješ.
Veš kaj. Jaz sem bil tam s punco 14 dni in v hotelu nisem zapravil niti dinarja (razen za napitnine in v trgovinah). Pijača je bil vsa zastonje- vem ker sem jaz pil vino in koktaile, punca pa pivo. Niti enkrat nama ni bilo treba plačati, tudi pri kosilu in večerji ne. Vsak dan sem jedel lubanico in melone in nisem imel nobenih prebavnih motenj. Upošteval sem le eno pravilo: po vsakem obroku kozarček wiskija!
Nočnega življenja pa žal res ni. Tako da se kar splača hoditi na izlete ker je zvečer ob 23.oo že itak vsega konec v hotelu
če vas zanima še kaj. vprašajte
Halo!
Veš kaj. Jaz sem bila tam z družbo V hotelu Djerba Sun in sm tud koktajl naročila pa sem ga morala plačati! povsod. zastonj je bil le pivo in vino! pa pri kosilu smo hotel naročiti pivo in so rekli da ga je treba placati le vino si dobil brezplačno! Pa smo imeli vsi all in clusive! Ne vem v katerem hotelu si bil ti in kdaj?
Marko
V katerem hotelu si to bil, ker tukaj govorimo o HOTEL DJERBA SUN oz. SUN CLUB.
Če si navsezadnje sploh bil tam(lahko pa dokažeš naprimer z zelo podrobnim opisom hotela in kako sliko)
Kot prvo so bari z all inclusive odprti le do 22:00…naprej so še vedno odprti disco in ostali bari.
Sam sem bil tam pred manj kot mesecem(16.9-23.9.).
Možno da če si bil prejšnja leta da je bilo vse zastonj…zdaj pač ni in ne vem zakaj širiš dezinformacije…mogoče pa delaš reklamo???
Kot sem rekel pivo je bilo zastonj samo v spodnjem baru, vino povsod(kjer je bilo AI…in to so trije bari:ob bazenu, v hotelu, na plaži ter ob kosilu in večerji), koktejli nikjer!!!
Sicer pa tudi piše na Intelektini strani kaj je zastonj in tam pač tvojih koktejlčkov ni.
Pivo pa je zastonj vendar le v enem baru z AI…drugje bi bil tudi vendar tam piva nimajo(verjetno namenoma)
Kot pa vidim si bil ti v Hotel LTI DJERBA HOLIDAY BEACH **** in ne v Djerba SUN.
To sem razbral v tvojem postu
BDW pri Kompasu ni hotela Djerba SUN v ponudbi
citat:
“Re: hotel djerba LTI holiday beach
Avtor: Marko
Datum: 28-07-04 10:43
Glede cen nimaš ravno prav, odvisno je, v kateri hotel greš.
Intelecta in Kompas imata identične cene za iste hotele.
Ko sem gledal last minute za hotel Vincci, so bile vse v tujini drazje, kot pa sem sam dal pri Kompasu. Vodička Nastja je bila super, vse kar je povedala je veljalo, nič si ni izmišljala, tako kot so si pri tujih agencijah (vsaj meni so tako dejali tisti, ki sem jih srecal na Djerbi).
Malo moramo tudi nase egencije in vodice pohvaliti. :))”
konec citata
Forum je zaprt za komentiranje.