cesarjeva nova oblačila RYANAIRA !
Komentar lorda walsa :
CESARJEVA NOVA OBLAČILA MICHAELA O LARIJA !
Vsak bik ima svoj štrik, vsaka ponudba svoje gušte!
Ne gre prezreti dejstva, da bi moral ryanair portalu travel.over.net plačevati na 1000 evrov – toliko reklame je ljudstvo / ne bom rekel da uprava / naredila za bogatenje michalela o larija.kot da nas pri gatesovih / mikrosoft / niso ničesar naučili.
Dobro se spominjam druženja z pomočnico v kuhinji leta 1990 v njeni hotelski sobi v lipici leta 1990.tam sem bil eno sezono zaposlen kot vzdrževalec tenis igrišč in imel za polovico višjo plačo kot pohotna štajerka.še pred prvim poljubom je pokazala joške, glede nadkolenčnih zadev gre zahvala profesorici iz ljubljane / platonska ljubezen / da nisem verjel njenemu refrenu sem zaščitena / da nisem danes ponosni oče 2 ali 3 otrok. / nimam nič proti otrokom in ženskam a vsega tega kar sem dosedaj dosegel , služba in pisarija doma ne bi če bi se z njo ki je bila zaščitena spentljal.9 mesecev več kasno bi čakal v porodnišnici………………. / na srečo nisem /
/ obljube žensk in michalela o larya so nekako podobne, le da te michael o lary nategne pri evrih , mnoge ženske pa pri alimentih – oh saj nismo vedele ………………………. /
michael o lary ima tudi zelo kratek spomin ko izgubi kakšno tožbo.0,50 evra vsak ki gre z ryanairom pokloni michaelu o lary ker je izgubil tožbo v vrednosti dobrih 1000 evrov glede zavrnitve potnika na vozičku.sedaj ryanair sprejme vse ki imajo vozičke – brezplačno – plačajo pa potniki!
Bila je toliko zaščitena kot michael o larry , kljub jebanju evropske komisije / ki ga bo obrala ko ga bo za dnevne obresti od njegovega kapitala / glede evropske pomoči za Belgijsko letališče / michael o lary še naprej jeba avantur željne potnike.kakšna avantura pa je to berite v članku
Med ponudniki poceni letov vlada oster konkurenčni boj, ki bo zagotovo zmanjšal število letalskih družb.
Odnos do potnikov –
prav Rvanair – ga namreč nima! Ne da je sicer easyJet pri tem kaj boljši, a dejstvo. da TV družbam dovoljuje snemati popularno TV oddajo Airline. kaže na vsaj nekaj odprtosti. Sicer pa so tudi pri easvJetu znani po tem. da nimajo radi potnikov, ki so kakorkoli drugačni – pred meseci niso dovolili vkrcanja skupini gluhih potnikov. In kasnejšo tožbo seveda izgubili.
Nenehno tekmeca. Se pa bo treba na-
vaditi. da pri obeh letalskih družbah za “malo denarja” dobite tudi “malo muzike”. A kot kaže. boste pri ryanairu v prihodnje dobili še manj — Ryanairov Michael 0’Leary je napovedal celo serijo varčevalnih ukrepov, ki to letalsko družbo – v primerjavi z easv Jetom – kar zadeva letalsko udobje, pošiljajo na dno vsakršnega dna. Ker morajo vsako leto na vsakem svojem letalu popraviti približno 40 sedežev, ki se jim pokvari mehanizem in jih popravilo stane 1.3 milijona funtov, sedežev v bodoče ne bo več moč premakniti nazaj. Strmeli bodo zgolj strumno navzgor.
Zavese na letalskih oknih se tudi rade pokvarijo – to Rvanair stane na leto 130.000 funtov. zato zavesic preprosto ne bo več. Prav tako na sedežu pred vami ne bo več žepa za odlaganje, saj tja nalagate smeti, le te pa mora potem pobrati letalsko osebje med 20 minutnim postankom, saj Ryaniar ne najema čistilnih servisov. Stevardesa ali stevard sta namreč tista, ki počistita tudi stranišče. Ker pa je treba letalsko osebje nenehno izobraževati. se je Michael 0’Leary omislil majhen trik – vsak uslužbenec mora iz svoje plače (za katere trdijo. da so najvišje med vsemi evropskimi letalskimi družbami za izobraževanje nameniti 1300 funtov na leto. To za povrh stroškom. ki jih uslužbenci morajo sami poravnati za kemično čiščenje svoje službene uniforme.
Takšen je poslovni model Rvanaira, ki predvideva tudi stalno napadanje konkurence. Z easvJetom so tako rekoč v stalni vojni. Na njihovi domači strani lahko berete na tisoče sporočil za medije. ki govorijo o tem. da je Rvanair boljši od easvJeta pri cenah in pri točnosti.
A nobeno ne govori o tem. da je potnik tisti. ki je postavljen v središče poslovnega procesa. Ne Ryanair ne easvJet vam letalske vozovnice ne bosta zamenjala. ne da bi vam menjave krepko zaračunali. In ne pričakujte simpatije. če boste zamudili na letalo – obe letalski družbi check in zapreta 40 minut pred letom – za nas. razvajene potnike Ljubljanskega letališča. se to zdi cela večnost. A vsaka “muzika” ima tudi svoje zveste plesalce.
Kapital 28 junij 2004
Stanje sploh ni tako hudo, kot se morda zdi. Izkušnja iz pred dobrega tedna…
Osebje je bilo zelo prijazno, tudi če si vprašal kakšno “samoumevno” stvar.
Kakšnega posebnega luksuza pa tako ne moreš pričakovati glede na ceno kart.
Izpisek iz računa:
PAYMENT DETAILS
********10.98 EUR Adults
********10.00 EUR Fees
********19.68 EUR Service Charges
********13.12 EUR Ins/whcr Levy
********14.68 EUR UK Air Duty
*********8.72 EUR Government Tax
********25.80 EUR Airport Taxes
*********0.00 EUR Car rental
*********0.00 EUR Insurance
*******102.98 EUR Total Paid
kar pomeni, da sva za 2 povratni karti plačala Ryanairu SAMO 10.98 eur, ostalo so pa fiksne takse, neglede na prevoznika (na Brniku so še malo višje, razen za Easyjet, ki ima posebno pogodbo).
Že lepo, da se sedeži dajo nagniti tudi nazaj, toda v economy class (vsi low cost prevozniki in večji del letala ostalih prevoznikov – preverjeno že nekajkrat tudi na Adrii) so sedeži tako skupaj, da sploh ne moreš nagniti nazaj, ker s tem preveč oviraš potnika zadaj. Še vedno sem moral imeti sedeže čisto navpično, ne glede na to, s kom in kam sem letel.
Check in se vedno zapre cca 40 minut prej. Tudi pri Luftfansi. Kolegice niso spustili v Frankfurtu na letalo za Mehiko, ker je prišla (zaradi zamude na relaciji Lj – Frankfurt) tja “samo” 25 minut pred vzletom.
Resnici na ljubo, na Stanstendu rabiš 40 minut, da sploh prideš od check-ina do letala. Dolgi hodniki, osebni pregled, vkrcavanje…
Če se ne motim, ima Ryanair na spletni strani napisano koliko invalidov sprejmejo na posamezno letalo… zato me čudi, da če jih je bilo manj, da jih niso sprejeli, če pa je bila kvota že zapolnjena, me pa čudi, da so izgubili tožbo.
Edina resna pripomba gre na enormno doplačilo (6 eur za kg) za preseženo pritljago in govorice, da bo potrebno doplačati za vso pritljago, ki gre v cargo prostor in ne samo za tisto, ki preseže 15kg. Za večino normalnih popotnikov je 15+10kg brezplačne pritljage več kot dovolj! Pri presežkih do 3kg na kos tudi ne komplicirajo…
Verjetno je zelo podobno tudi pri Easyjetu, toda jaz sem se odločil za Ryanair, ker je bil cenejši od Easyjeta (preveril karte obeh) in ker mi je Celovec bliže od Brnika.
Pač za malo denarja, malo muzke. Vsekakor pa je to veliko boljše, kot pa plačati 60 jurjev po osebi za polet z Adrio, pa četudi dobiš tam brezplačno kosilo na letalu! Pa še novi Ryanairovi Boingi 737-800 so precej bolj udobni (in tišji) od stari Adriinih airbusov.
… to je samo moje mnenje in izkušnje…
Forum je zaprt za komentiranje.