Najdi forum

samo uživat

zdravo.upam , da ne bo kdo užaljen ,ker iščemo samo zabavo.S 7 kolegi se odpravljamo za 3 tedne samo žurirat pa babe iskat .Kaj mi svetujete ,Kubo ,Tajsko ali Brazilijo .Hvala ,pa brez zamere .

Verjetno so vse tri destinacije primerne za vas :), sama ti lahko povem le za Kubo, ker na Tajskem in v Braziliji še nisem bila. Na Kubi boste definitivno našli polno zabave, povsod se pleše in pije…pa tudi žensk je dovolj, ampak naj te opozorim, mi smo v nekem manjšem hotelu enkrat poslušali prerekanje med hotelirjem in nemškim turistom, ki je hotel najet sobo zase in svojo kubansko spremljevalko, pa mu je niso hoteli dat…ker razen če sta poročena ali pa v kakšnem sorodu, tega baje po zakonu ne smejo. Ne vem če je to res, ampak tako je on trdil. Lp

Definitivno boste na Kubi najdl polno podobnih zensk, ki se ponujajo ze samo da jim placas pijaco!!

Drgac pa mislim, da se jih najde povsod, odvisno kaksna bo vasa taktika!
🙂
Pa dober ulov

Ja hvala , to se pravi Kuba je kar primerna .Kaj pa diskači in podobno je to samo v zaprtih turističnih krajih al tud v mestu Havanni al pa kje drugje:Dajte napisat še mal o cenah hvala

Na edini diskač sem jaz naletela v Camaguey-u, pri hotelu kjer smo spali. Bilo je kot da smo leta 1990 (glede glasbe). Drugače jih nisem niti iskala, ker je dovolj (največ ) zabave v neštetih lokalčkih z živo muziko (išči napise kot so Casa de la Musica, Casa de la Trova…). Te pa najdeš po celi Kubi. V treh dneh preživetih v Varaderu (na koncu potovanja za sprostitev) tudi nisem videla nobenega diskača, še posebno pa ne s kubansko muziko, še tapravih CD-jev niso prodajali, to je vse čisto skomercializirano, če greš samo tja res ne moreš reči da si bil na Kubi, ker je sploh ne doživiš.

Cene so zelo nizke za naše razmere. Koktejli ponavadi stanejo 1$ (mojito, cuba libre…), hrana je tudi poceni, ampak se zavedaj da je ne dobiš veliko (ker je nimajo, verjetno vse kar pridelajo izvozijo v Varadero in podobne kraje). Porcije so torej skromne, ponavadi so na voljo ribe ali pa kakšni makaroni. Internet je dostopen skoraj povsod (v večjih hotelih vedno – ni nujno da si gost da ga uporabiš), cene pa so zelo različne, enkrat sem dala 5$ za 20min, spet drugič pa 20$ za 15. Lahko pa kupiš kartico z impulzi in jih potem porabljaš kakor hočeš. Če te še kaj zanima pa vprašaj, lp

Ja hvala , daj mi povej kaj pa havanna ste bili tudi tam,pa naj še kdo kaj pove o braziliji če je bil tam.

Tudi na Kubi se najdejo diskači (Havana, Santa Clara, Trinidat – ful zanimiv diskač v podzemni jami). Vedno se najde, najbolje, da kakšnega lokalnega hinterosa povprašeš (informacija seveda stane nekaj pirov, a se vseeno splača).Res so pa na nivojo naših vaških diskotov iz 80-ih! Vseeno se pa lahko v njih prav fino žura! V njih je vedno polno domačink.
Je pa res, da je politika druženja turistov in domačinov lahko zelo rigorozna…
Je pa spet odvisno v katerem mestu in kdaj si! (Ponavadi je tako, da ko se nekje preveč ‘razpase’ ‘druženje’ domačink s turisti, potem naredijo čistko, ujeta dekleta dajo malo v prevzgajanje,.. In potem se nekaj časa v tem mestu domačini/domačinke bolj previdno kažejo s svojim ‘dolarskim’ ulovom…)! Če že greste na Kubo vam priporočam, da se malo gibljete (prevoz ni drag, razdalje pa tudi ne preveč velike!)
Cene so pa kar nekje tam kot pri nas (hrana, pijača), spanje pa od 10$ navzgor (casa particular)!

Kuba je prva liga!!

Ampak, če s prijatelji res iščeš izključno žur in ‘babe’, potem je Tajska definitivno boljši izbor!
Priložnosti za žur je neomejeno, dekleta so več kot samo lepa, veliko ceneje kot na Kubi (razen alkohol, kjer je cena spet tam nekje kot pri nas), povprečno znanje angleščine popolnoma zadostuje (na Kubi si brez minimalnega znanja španščine popolnoma nerazumljen!)…

Tudi Tajska je prva liga!!

V Braziliji pa še nisem bil, pravijo pa, da smo spet tam nekje, da bi lahko bila tudi Brazilija prva liga! (mogoče drugo leto)

Super , to se že lepše sliši .Še vedno smo razcepljeni med Kubo in pa Tajsko .O Kubi me skrbi predvsem to , da so menda dosti zaostrili vse skupaj , tako da ni več tako pristno.Napišite še kaj več o tajski ,da se bomo še lahko odločali.Hvala

Tajsko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close