Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice jesenske počitnice

jesenske počitnice

Premišljujemo, da bi med jesenskimi počitnicami (prvi teden v novembru) za kakšen dan (3 dni) odšli na oddih – v kakšne toplice.
Ali kdo pozna kakšno ugodno ponudbo – 2 odrasla, 2 otroka (6 in 3 leta).
Hvala za odgovore.
Lp, Mojca

Terme Čatež – 36 SIT za odraslo osebo ( otroci zastonj ) Pol penzion v samopostrežni varianti kar je idealno za otroke. Smo bili lani in gremo tudi letos.

Sem pozabila ta glavno povedat – 4 nočitve in 5 x vstop v bazen, savno -za ostalo je potrebno doplačilo.

Praviš, da imajo otroci zastonj. Do katerega leta pa?

topolšca je najcenejša , do 10 let če spijo v isti sobo prav veliko ne bodo računali / penzion 11400 sit , da se pa zmanjšat za 400 oziroma 900 sit če se ne vzame balkona in kosila. ne priporočam!

če greste na low coct se na jesenicah vsedete na lokalni vlak do warmbad beljak / samo nekaj postaj / in vzamete privatno sobo kar je okoli 20 evrov pozimi.z zajtrokom!
je pa tam visoka vstopnina 10 evrov na dan.oziroma 8 za tri ure.še vedno ceneje kot v čatežu kjer se cene začnejo od 15 jurjev dalje / na dan /

ali pa mogoče v šmarješke ali dolenske toplice – privatne sobe , navajam primer in link iz dolenskih toplic !

http://www.freetime-slovenija.tv/07/kmetija/8350_dolenjske_toplice/tomlje/tomlje.htm

V vsaki agenciji lahko vprašaš in zmeri dajo ful prospektov, tko da je ful izbire. Večina jih ma tut druzinske pakete.

lp, Snegi

Sigurno so še cenejše variante, mislila pa sem na zabavo in užitek otrok. Mi je pa zanimiv družinski hotel z bazenom ( notranjim ) in možnostmi kopanja v Moravskim toplicah nekje v bližini. Ne spomnim se imena mi je bil pa zelo mamljiv, pa nam batum ni odgovarjal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close